HCL.HR

Trine 3 od idućeg tjedna kreće u Early Access testiranje

Zoran Žalac 17.04.2015.   •   1 komentara


Trine 3: The Artifacts of Power nije još dovršen, ali će ga svi znatiželjni i nestrpljivi moći zaigrati već od utorka kroz Early Access program na Steamu.

Trine 3: The Artifacts of Power spreman je za izlazak – u alpha ili beta izdanju. Naime, razvojni tim Frozenbyte odlučio se da će ostatak razvojnog procesa igre biti potpuno transparentan prema igračima na PC-u te će igru tako već od 21. travnja lansirati kroz Early Access na Steamu. Po traileru koji je popratio ovu objavu možemo vidjeti kako će igra biti prilično igriva, za razliku od sve većeg broja Early Access naslova u zadnje vrijeme.

Zanimljiva je i cijena igre – koja je postavljena na 19,99 eura. S obzirom da Early Access igre obično nude popust za raniju kupnju, konačna cijena očekivano bi trebala biti veća od toga – možda oko 30 ili 40 eura. U bilo kojem slučaju, značajno je to skuplje od dosadašnjih igara iz serijala, koje su imale cijene od 15-ak eura. Originalni Trine 2009. pokušao je progurati cijenu od 30 eura, ali je vrlo brzo spustio istu te se na raznim akcijama znao naći i za manje od deset kuna.

Komentari (1)

  • MoGaming

    18.04.2015 - 11:56

    lijepa stara vremena bez early access 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?