HCL.HR

Troy Baker daje glas protagonistu Call of Duty: Advanced Warfarea + hrpa novih detalja

nebel 05.05.2014.   •   10 komentara


Novo izdanje magazina Game Informer sadrži prilog o Call of Duty: Advanced Warfareu na čak 12 stranica – došli smo do pristojnog broja novih informacija.

Posljednje izdanje časopisa Game Informer donosi članak na čak 12 stranica o nadolazećem Call of Duty: Advanced Warfareu, a kao što bi se moglo i očekivati od takvog priloga – tu je hrpa novih informacija.

Za početak, priča je postavljena u 2054. godinu i vrti se oko događaja koji suosnivač Sledgehammera, Michael Condrey, opisuje kao “globalni 11.9.” – kriznu situaciju koja se dogodila u više svjetskih metropola, a iza svega je teroristička organizacija naziva KVA. Pretpostavit ćemo da je KVA kratica nekog opakog naziva, a ne da su vrckavi teroristi bili inspirirani glasanjem pataka.

Preuzimamo ulogu Privatea Mitchella kojem će glas dati dobro nam poznat Troy Baker (Joel u The Last of Us, Booker u BioShock Infinite, Joker u Batman: Arkham Origins), a koji će ujedno biti jedini protagonist u igri te će pričati jedino tijekom cut-scena. Mitchell igru započinje kao marinac SAD-a te ga naknadno suborac Will Irons, sin Jonathana Ironsa kojem glas daje Kevin Spacey, upita da se pridruži privatnoj vojnoj tvrtki njegovog oca. Naš Mitchell prihvaćanjem posla dobiva napredni vojni egzoskelet, o kojem smo već jučer napisali pokoju crtu, a tijekom kampanje ćemo dobivati iskustvene bodove koje možemo koristiti upravo za unaprjeđivanje egzoskeletnog odijela.

Unaprjeđenja će nam tako omogućavati da budemo nevidljivi, penjemo se po zidovima, povećamo odskok, ubrzamo do zaklona, kao i lebdenje u zraku. Inovacija su i tipovi granata – moći ćemo brzo mijenjati tip koji želimo baciti dok ih “kuhamo”, a jedna od funkcija će omogućiti prikazivanje svih lokacija obližnjih neprijatelja na mapi.

Spominje se i vozilo koje ćemo (zamislite!) moći voziti, nosi naziv Pitbull, a bazirano je na Mine-Resistant Ambush Protected (MRAP) vozilu američke vojske. Što se soundtracka tiče, radi ga Metal Gear Solid veteran, skladatelj Harry Gregson-Williams, dok je za audio zaslužan Don Veca – bivši zaposlenik Viscerala odgovoran za zvukove u Dead Spaceu. Potvrđeno je kako će igru pokretati novi engine, kao i da će imati co-op, no o tome za sada još uvijek nisu htjeli otkrivati previše detalja.

To bi bilo sve za sada, no nove informacije nam ne prestaju stizati pa ne sumnjamo kako ćete već za koji dan čitati još pokoju vijest o novom COD-u. Kako vam ovo za sada zvuči?

Komentari (10)

  • Juventino

    05.05.2014 - 18:49

    Tooooooo odmah uzimam novi COD, grafika i prica nisu bitni, umislit cu da igram Last of us ili Bioshick, ha ya

  • departed1983

    05.05.2014 - 19:48

    Vec imam 3 Crysisa, i osim prvog ni jedan nije zanimljiv, mada ni taj prvi nije nesto posebno 🙂

  • oskullop

    05.05.2014 - 20:03

    KBK

  • mickolopi

    05.05.2014 - 21:10

    Bice barem bolje od Crysisa koji je ubitacno dosadan, ovaj ce imat sigurno goru grafiku, al CoD ima tih adrenalin sekvenci, tako da sam zadovoljan sa ovim informacijama…

    • Stribor88

      @mickolopi, 06.05.2014 - 07:22

      da da, ja sam jednom skoro istukao babu od adrenalina u cod ghostu… onda sam skuzio da je bila subota dan prije… i prebacio na bf4 mp da se smirim malo, bilo mi je mnogo bolje, nije taj cod za svakoga, pogotovo nije za ljude slabog srca i velikih očekivanja…

  • niksa_91

    05.05.2014 - 21:41

    Novi engine…ili nadopuna nadopune koja je nadopuna zakrpe nadopune originalnog engina =D

  • BadMeetsEvil

    05.05.2014 - 22:10

    jel ima koja igra u kojoj Troy Baker ne posuđuje glas? haha

    • Me666

      @BadMeetsEvil, 06.05.2014 - 06:49

      Nešto kao Nolan North prije par godina… nije da se bunim 🙂

  • timi321

    06.05.2014 - 09:38

    CoD me nikad baš nije fasciniro oduvjek mi je bio bolji battlefied

  • MaliMicek

    06.05.2014 - 12:14

    KVA
    Kvakistička Velesila AntiCODovaca.
    I Troy Baker kao da je jedini lik sposoban davat glas u igrama -.-
    Sve sam samo ne suzdržan lol

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?