HCL.HR

TV kritičari neće vidjeti novi Game of Thrones prije emitiranja

Zoran Žalac 03.03.2016.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Potaknut lošom prošlogodišnjom praksom, HBO je odlučio kako TV kritičarima i ostalim recenzentima neće unaprijed pokazati epizode šeste sezone Game of Thronesa.

Prošle godine Game of Thrones je prije emitiranja pete sezone doživio svojevrsni fijasko kada se više epizoda ilegalno pojavilo na internetu. Bila je to posljedica prakse slanja kopija za novinare koji su imali raniji pristup seriji, a HBO se zbog toga za novu, šestu sezonu odlučio za presedan – nikome neće ranije prikazati nove epizode prije nego iste budu emitirane.

Kao što je već poznato, bit će ovo prva sezona GoT-a koja će u određenim segmentima priče razviti istu i dalje od književnog predloška Georgea R. R. Martina. Trenutno samo autor „Pjesme leda i vatre“ te ekipa iza serije znaju kako se radnja nastavlja, ili bolje rečeno – tko je kraći za glavu. HBO si je očito zacrtao maksimalne napore da priču ostavi u tajnosti, tako da ćemo 24. 04., kada šesta sezona kreće, svi biti na istome.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • imagineak

    03.03.2016 - 22:05

    Kakav hype. Rekao je da ce kraj biti “bittersweet” a u svim posljednjim trailerima mi prelazi na Starkovu stranu sto i sama zima koja dolazi najavljuje.

    Nestripljivo cekam.

  • Virty

    04.03.2016 - 12:09

    Jedva čekam! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?