HCL.HR

Tvorac Assassin’s Creed serijala dolazi u Dubrovnik na Reboot Develop

Igor Belan 15.01.2015.   •   2 komentara


Reboot Develop konferencija opet dovodi velike face gaming svijeta u Hrvatsku, a ovaj put okupit će se na tri dana na atraktivnoj lokaciji u Dubrovniku.

Reboot Develop konferencija i ove će godine privući mnogo istaknutih profesionalaca iz svijeta gaminga u Hrvatsku. U periodu od 23. do. 25. travnja na atraktivnoj lokaciji u Radisson Blu Resortu u Dubrovniku, Reboot Develop ugostiti će 40-ak predavača iz svijeta i regije koji će govoriti o aktualnim i zanimljivim temama iz industrije videoigara kroz edukativna i inspirativna predavanja.

Službena objava za novinare kaže:

“Istaknuta imena koje Reboot Develop predstavlja u prvom krugu najava, a samo su dio postave ovogodišnjih super atraktivnih predavača su Patrice Désilets (kreator Assassin’s Creed serijala), Khaled Ibrahimi (producent Killl Zonea 2), Rami Ismail (suvlasnik Vlambeera i ikona indie game developmenta), Charles Cecil (tvorac Broken Sworda i osnivač Revolutiona), Christophe Brusseaux (art direktor Quantic Dreama), Mirko Toplaski (vlasnik najvećeg regionalnog game development studija Eipix), Alen Ladavac i Davor Hunski (kreatori nagrađivanog Talos Principlea iz Croteama) te ponovni dolazak Guillaume de Fondaumierea (suosnivača i glavni producent Quatnic Dreama) I Renaud Charpentiera (game designer leada u The Creative Assemblyu).”

Organizatori konferencije iz lokalnog gaming časopisa Reboot kao važniju ovogodišnju novost ističu uvođenje posebnog Business 2 Business prostora unutar konferencije, namijenjenog prezentacijama i međusobnim susretima te spajanju izdavača, ulagača i distributera s game developerima.

Ako se jednog dana vidite u svijetu razvoja videoigara ili ste već zasukali rukave i krenuli u izradu vlastitih igara, požurite se prijaviti za konferenciju. Iako se održava tek u travnju, Early Bird registracije zaprimaju se do 20. siječnja ove godine po cijeni od 185 eura/1420 kuna.

“Kotizacija tijekom tri dana trajanja uključuje svih 40-ak predavanja, pauze za kavu, ručak te službeni Reboot Develop 2015 party. Nakon isteka Early Bird cijene, kotizacije će se moći pribaviti po standardnoj cijeni od 225 eura/1750 kuna do 30. ožujka ove godine.”, stoji u službenoj objavi za novinare, a više informacija možete saznati na službenoj stranici događaja.

Komentari (2)

  • Numeron007

    15.01.2015 - 17:18

    Dobra reklama za najljepsi grad na svijetu…….

  • Ovcaodnovca

    15.01.2015 - 17:37

    bilo je lakše organizirat nešto u Dubrovniku nakon Game of Thrones…. nego negdje drugdje… 🙂

    danvo sam pisao po "njihovom" forumu da se treba kod nas sve podržat, jer ako mi sami nismo za svoje "manifestacije" tko če onda drugi bit…. normalno bio sam ismijan…. no eto nakon 2-3 godine i taj Reboot će možda postat nešto.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?