HCL.HR

Tvorci Amnesie rade na SF hororu

Zoran Žalac 09.10.2012.   •   7 komentara


Razvojni tim Frictional Games u potrazi je za zaposlenicima za rad na novom projektu, po svemu sudeći hororu znanstveno fantastične tematike.

Momci iz Frictional Gamesa, ti Šveđani koji čine sve da bi nas u svojim igrama dobrano zastrašili, rade na novom projektu. Premda su aktivni i u nadgledanju razvoja naslova Amnesia: A Machine for Pigs koji je povjeren drugom studiju, ovi horor-majstori zapošljavaju dodatnu radnu snagu za svoju novu igru. U oglasu se traži level dizajner s „progresivnim pogledom na videoigre i voljom da pomogne tom mediju da evoluira“. Idealni kandidat bio bi netko s iskustvom u izradi horor igara i netko čiji se interesi vežu uz znanstvenu fantastiku.

Cilj nove igre, sudeći prema navedenome – SF horora, bit će odvođenje zastrašivanja i interaktivne priče na sasvim novu razinu. Kako ona izgleda, zasad zna samo Fricitional Games. No uopće ne sumnjamo da nam pripremaju nešto jezivo i zastrašujuće, što dakako – jedva čekamo zaigrati.

Komentari (7)

  • Mayhem

    09.10.2012 - 18:09

    Ako je suditi po Amnesiji, Dead Space će u odnosu na ovu igru bit "ubijanje vremena".

  • buby8992

    09.10.2012 - 19:05

    Ovo će biti dostojna zamjena za Dead Space s obzirom da je on drugim nastavkom otišao u pucalačke vode.

  • grgoljblaster

    09.10.2012 - 19:14

    Frictional odavno ima garantovan preorder od mene, neverovatno sta tako mala ekipa uspeva da napravi. Veliki developeri treba da se stide (EA, Capcom na primer)

  • iggyyy

    09.10.2012 - 21:49

    Obožavam strašne igre, i to kasno u noć jedva čekam ovo 😀

  • Lovac

    09.10.2012 - 22:01

    Zamislite mokre snove u kojima se ovoj ekipi pridruži bivši Team Silent, ahhh…
    Radujem se ovom, i to jako, kad vidim kuda ode resi, dead space, pa i moj najdraži silent hill.

  • Mr Newization

    10.10.2012 - 12:07

    Danas nema neke poštene horor igre. Uzet ću na primjer Resident Evil. U početcima je to bila nezaboravna horor igra, a sada je sa već šestim nastavkom pucačina koje se ne boji ni malo dijete, a ljudi kupuju samo zato što dobivaju pusta obećanja od kreatora igre ili su fan igre. Slična je stvar i s Dead Spaceom. Prvi i drugi dio je bila zanimljiva igra i mogao si se uplašiti, no prema novom gameplayu za Dead Space 3, više mi izgleda kao neka SF pucačina od koje se možeš uplašiti u nekim trenutcima, a ti trenutci su rijetki, iako treba igru prvo odigrati, a onda suditi. Nadam se da će od tvoraca Amnesie nastati neka zaista dobra horor igra.

  • nnnnn99

    21.10.2012 - 12:40

    Amnesia nije loša,pa vidjet ćemo na šta će ovo izać.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?