HCL.HR

Tvorci Bayonette i NieR-a konačno rade na novoj igri koju sami posjeduju

Zoran Žalac 22.05.2017.   •   2 komentara


Talentirani japanski tim Platinum Games od ove godine donio je značajne promjene u načinu kako rade svoje igre i kojim se projektima posvećuju.

Automata DLC

Mnogi će reći kako je studio Platinum Games trenutno najbolji neovisni japanski tim. Osim vlastitih tvorevina kao što su Bayonetta, Nier: Automata, Vanquish i druge, Platinum je surađivao i na Metal Gears, Transformers i Star Forx franšizama. Ipak, što god da su radili, vlasništvo nad tim IP-jevima zadržali su izdavači.

Nakon nedavnog otkazivanja Scalebounda od strane Microsofta, Platinum je odlučio okrenuti ploču. Suosnivač studija Atsushi Inaba izjavio je tako da ekipa trenutno radi na sasvim novoj igri koja će pripadati samo njima. Projekt je navodno u vrlo ranoj fazi i još nema konkretan oblik, ali znamo da će Platinumu uzeti više vremena nego inače.

Naime, prijašnji tempo izbacivanja jedne igre svake godine više neće biti ostvariv za talentirane Japance, prvi put unazad pet godina. Samim time, možda se i kvaliteta njihovih igara postpuno vrati nakon što su imali nekoliko promašaja poput Star Fox Zeroa i Teenage Mutant Ninja Turtlesa.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • sedf

    22.05.2017 - 15:52

    Čekaću

  • fpapac

    22.05.2017 - 23:05

    should be good

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?