HCL.HR

Tvorci Blacklighta rade na psihološkom trileru za PC na Unreal 4 engineu

Renato Pedišić 19.12.2012.   •   2 komentara


Zombie Studios, developer najbolje poznat po Blacklight igrama, u 2013. godini na tržište će izaći s novim PC naslovom pogonjenim Unreal 4 engineom.

Sljedeća bi godina trebala biti vrlo interesantna na polju novih grafičkih dostignuća u video igrama, a očekujemo da će ju po tom pitanju svakako obilježiti dolazak prvih igara temeljenih na novoj generaciji Epicova Unreal Enginea 4. Prva igra za koju smo znali da će biti pogonjena upravo tim pokretačem Epicov je Fortnite, a njemu bi se, kako upravo saznajemo, trebala pridružiti nova igra Zombie Studiosa o kojoj za sad znamo vrlo malo.

Taj se nadolazeći naslov za sada tretira kao PC ekskluziva koja bi trebala izaći u drugom kvartalu 2013. godine, a trenutno se opisuje kao psihološki triler, žanr u kakav bi svrstali igre poput Heavy Raina i Alan Wakea te nadolazeće PS3 ekskluzive Beyond: Two Souls. Spominjemo te igre čisto da dobijete možda malo jasniju sliku o tome kakvu igru možemo očekivati kada ju sam developer naziva “psihološkim trilerom”.

Šef Zombie Studiosa Jared Gerritzen izjavio je ovim povodom kako će Unreal 4 engine biti ključna karika za njihov studio u tranziciji na novu generaciju igara. Koliko će ta tranzicija biti impresivna, odnosno uspješna, trebali bi vidjeti u drugom kvartalu 2013. godine kada je ovaj psihološki triler predviđen za izlazak.

Slika uz vijest je iz igre Blacklight: Retribution koju je Zombie Studios izdao u travnju ove godine

Komentari (2)

  • Apocalypse4987

    19.12.2012 - 16:09

    Odlično, ovakve igre izlaze jednom u 100 godina

  • goldfinger

    21.12.2012 - 19:29

    Odlična vijest!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?