HCL.HR

Tvorci Candy Crush Sage pripremaju mobilni Call of Duty

Zoran Žalac 07.04.2017.   •   5 komentara


Call of Duty serijal imao je nekoliko izleta u vode mobilnog gaminga, ali na tim projektima nije radila tvrtka za koju je Activision iskeširao šest milijardi dolara.

call-of-duty-modern-warfare-remastered

Vijest o mobilnoj Call of Duty igri ne zvuči naročito uzbudljivo s obzirom da se publika zasitila i nastavaka iz glavnog serijala. Međutim, zanimljivost današnje vijesti je u tome što se razvoja nove mobilne igre uhvatila tvrtka King, poznata po igrama Candy Crush Sage.

Prije dvije godine Activision je u akviziciji tog tima iskeširao nevjerojatnih šest milijardi dolara pa bi svakako bilo zanimljivo vidjeti što tim vrijedan tolikih novaca može učiniti s mobilnim CoD-om. Da King doista radi na mobilnom CoD “iskustvu” govori oglas kojim traže talentirane zaposlenike, većinom dizajnere.

Tko zna, možda umjesto slatkiše budemo slagali puške i pištolje. Zvuči smiješno, ali s obzirom da je Activision nedavno otkrio kako od Call of Duty brenda želi napraviti nove Avengerse, tko zna na kakve su sve ideje spremni.

Komentari (5)

  • rotkvica45

    07.04.2017 - 13:59

    Ako su već najavili filmove i serije onda mobilna igra ne bi trebala biti iznenađenje.

  • AaboOs

    07.04.2017 - 14:28

    Đizs. Jel ima ovaj serijal kraja???

  • Dragan[MKD]

    07.04.2017 - 15:12

    Ma 6mil. su nista za njih, iznenadicete se kad bi doznali koliko para ubere King na dnevnoj osnovi otkad je u vlasnistvo Activision Blizzard, vrtoglave sume. Ponekad mislim da sta god uhvati ta korporacija se pretvori u zlata (finansiskoj smisli, ne kvalitativnoj lol). Naravno ja uzivam u IW multiplayer jer volim takve futuristicke pucacine umjesto povijesne, ali me mobile gaming ne interesuje. Ne znam zasto ali imam neki osjecaj da ce ovu igru pobrati vise lova nego li original, tu IAP su bolest, moja mater igra sve King igre od CCS, Farm Heroes Saga, pa se do Bubble Witch Saga, na tabletu naravno i zna ponekad da podrsku developera King sa poneki buster od 5-10$.

  • FOYE

    07.04.2017 - 15:59

    Jedbva cekam

    • FOYE

      @FOYE, 07.04.2017 - 16:00

      Jedva*

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?