HCL.HR

Tvorci Duke Nukema vraćaju se s Earth No More

Renato Pedišić 25.09.2012.   •   1 komentara


3D Realms, najpoznatiji po svojim Duke Nukem igrama, vraća se u velikom stilu s oživljenim FPS-om kojega će financirati kroz Gambitious.

Iako od 3D Realmsa nismo puno čuli još od vremena produkcije Duke Nukem Forevera, sada su nam se vratili sa zanimljivim projektom imena Earth No More. O ovoj igri, koja će se financirati kroz Gambitious, već smo pričali tamo negdje 2009. godine, a kako je 3D realms nestao s radara, nestala je i ova igra. Informacija da će ovaj naslov definitivno biti FPS samo nas je s nostalgijom prisjetila na zlatne dane 3D Realmsa, a upravo oni o ovoj igri kažu sljedeće:

“Čovjekovo nemilosrdno uništenje zemlje probudilo je biološki odgovor iz dubina ispod zemljine kore koji će zaprijetiti ekološkom apokalipsom.”Neki drugi izvori tvrde kako 3D Realms na ovoj igri ne radi sam već uz pomoć jednog misterioznog studija o kojemu još ne znamo više, ali dodatna pomoć sigurno će koristiti legendarnim proizvođačima Duke Nukema.

Mi čekamo da se financiranje na Gambitiousu za ovu igru otvori pa da uplatimo par kuna na račun studija, a vi se možete poslužiti našom screenshot galerijom ove igre i vidjeti kako je izgledala ne tako davne 2009. godine.

Komentari (1)

  • Yuri

    25.09.2012 - 15:24

    Ne znam tko ce im dat pare nakon sto su se 10+ godina zajebavali sa Duke Nukem Forever.
    Mislim, bilo bi smijesno da im prode.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?