HCL.HR

Tvorci Hitmana rade na nenajavljenom AAA projektu

Renato Pedišić 17.09.2013.   •   2 komentara


IO Interactive, tvorac Hitman i Kane & Lynch serijala, radi na novome visokobudžetnom projektu, a otvoreno je i nekoliko novih radnih mjesta za koje se traže talentirani ljudi.

IO Interactive, danski proizvođač igara najpoznatiji po Hitman te Kane & Lynch serijalu, radi na još nenajavljenom visokobudžetnom projektu. Taj novi projekt zahtijeva od studija zapošljavanje nove i talentirane radne snage te su se otvorila nova radna mjesta na poziciji Art direktora, Cinematic direktora, konceptualnog dizajnera, dizajnera za okoliš u igrama te level dizajnera.

Iako prodaja njihovog Hitman: Absolutiona unatoč dobrim ocjenama kritike nije dostigla željene brojke, IO Interactive najvjerojatnije najveći fokus stavlja upravo na nastavak ovog serijala koji je svijetu dao neke od najpopularnijih stealth igara. Može li nova krv učiniti da se njihove igre bolje prodaju, provjerit ćemo tek nakon što eventualni “Hitman 6” izađe na tržište.

Inače, nama se Hitman: Absolution uistinu dopao, a zašto je tomu tako i koju smo mu ocjenu dali provjerite u detaljnoj recenziji koju možete pročitati ovdje.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?