HCL.HR

Tvorci Metal Gear Risinga rade na igri Transformers: Devastation

Zoran Žalac 14.06.2015.   •   7 komentara


Japanski majstori akcije, Platinum Games, uhvatili su se rada na Transformer igri, ali Transfermerima koji nemaju nikakve veze s filmskim isprdcima već se baziraju na originalnom crtiću.

Već smo znali kako nam ekipa iz Platinum Gamesa, zaslužni između ostaloga za Metal Gear Rising i Bayonettu, za E3 sajam spremaju najavu nove igre. No kao i obično, iznenađenje je procurilo i prije vremena. Umjesto očekivanog Vanquisha 2, trgovački lanac Best Buy Canada otkrio je kako Platinum Games radi na igri Transformers univerzuma.

Transformers: Devastation svojevrsna je oda samom serijalu, odnosno njegovim korijenima u animiranom crtanom filmu. Ponajprije će se to vidjeti u grafičkom prikazu s cel-shading tehnikom, a zatim i postavom glumaca koji će posuditi glasove likovima u igri, a već su ih davali onima u crtanoj seriji.

Dakle, očekuje nas još jedan sukob Autobota i Decepticonsa, od kojih ćemo imati kontrolu nad pet Autobota, uključujući likove kao što su Optimus Prime, Bubblebee, Sideswipe, Wheeljack i Grimlock. Očekuje nas dubok sustav modifikacije robota, a sukladno miljeu Platinum Gamesa – i luda, žestoka akcija na temelju unikatnog borbenog sustava, otkriva Best Buy.

Službena najava igre slijedi sutra popodne na E3 sajmu.

Komentari (7)

  • Duanador

    14.06.2015 - 14:58

    Meni filmovi nisu isprdci,vec su mi super filmovi

  • Wingmaker

    14.06.2015 - 17:42

    Zoran Žalac je isprdak, iz prdonjice donje a ne filmovi (oprosti na ovome ali si me malo uvrijedio jer volim te filmove) ;P

  • xGAME

    14.06.2015 - 18:13

    Prvi film je dobar i ajde jos dvojka moze proc. Ali ovo ostalo je smece.

  • R4iden

    14.06.2015 - 18:41

    Mislim da ce ovo biti jos jedna losa igra Platinuma nakon Legend of Korra

  • Ghostelius

    14.06.2015 - 20:43

    Filmovi su isprdci i tacka. I TMNT je isprdak i ne mozete nista. U redu je da vam se losi filmovi svidjaju ali to ih ne cini dobrima.

  • almoustevil665

    15.06.2015 - 10:31

    Filmovi nisu loši,ali u poređennju sa originalnom crtanom serijom jesu isprdci,i baš me je nasmejala ta konstatacija,svaka čast autoru. Nadam se da će Bubblebee opet biti buba VW,a ne neko američka skalamerija.

  • DjokaBA

    16.06.2015 - 19:49

    Filmovi su govna, holivudska BUM BUM akcija, za praznoglavce, bez ikakve kompleksnosti i zapleta. One jadne glumce da ne pominjem, ni oni sami ne znaju kako su se nasli tu, osim Megan, koju je izgled tu doveo, a nema pojma..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?