HCL.HR

Tvorci Minecrafta iznenada objavili besplatnu malu igru na Steamu

Gregor Stojev 25.04.2016.   •   3 komentara


Studio zaslužan za Minecraft bez upozorenja nam je dostavio nešto manji projekt na Steamu – strategiju Crown and Council koja je ujedno i potpuno besplatna.

crown-council

Od Mojanga su mnogi već godinama očekivali nešto revolucionarno što će ih oboriti sa stolca poput njihova prvijenca Minecrafta. Nakon donekle prosječnih Scrollsa i Cobalta, Mojang nam je ovih dana bez upozorenja ponudio jednostavnu strategiju izvorno izrađenu za njihov Game Jam – Crown and Council. Igra je potpuno besplatna, a očito se ni ne radi o velikom projektu, no to je Mojang pa i dalje vjerujemo da se isplati isprobati.

U Crown and Councilu osvajate regije slanjem trupa po 75 levela stvorenih kroz magiju proceduralne generacije, a taj alat za proceduralnu generaciju uključen je u samu igru pa time dobivate i neograničen broj mogućih bitaka. Osvajanjem novih teritorija dobivate zlato koje vam služi za daljnji razvoj kula ili izgradnji mornarica, a kako niste ograničeni vremenom možete se prepustiti relaksaciji i igrati zauvijek. Ili barem dok vam cijela stvar ne dosadi.

Ekipa na Steamu još jednom baš i nije nešto pretjerano oduševljena, no na kraju dana riječ je o potpuno besplatnoj igri pa nema razloga da se osjećate opljačkanim ukoliko se odlučite isprobati je.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Smoolex

    25.04.2016 - 14:29

    Likovi obrnuli i još uvijek obruću lovu na Minecraftu i cijele dane drmaju dude i zaje*avaju se, eventualno ubace jednu neman u minecraftu i proglase novom verzijom.

  • ZhatCRO96

    25.04.2016 - 16:05

    Čak i bolje od ovoga se moglo naći na prvim kliznim mobitelima, ako ne i starije.

  • Fskpz gaming fan

    25.04.2016 - 18:43

    Ovo ne bih igrao niti da mi neko da!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?