HCL.HR

Twitch na genijalan način predstavio svoje statistike iz prošle godine

Juraj Bevandić 16.02.2017.   •   2 komentara


Twitch 2016 Retrospective je jedan od najsimpatičnijih načina za prikazivanje statističkih podataka koji smo vidjeli, a njome nam Twitch zahvaljuje na gotovo 300 milijardi minuta provedenih gledajući steamove.

Twitch 2016 Retrospective

Znate što gameri koji su u 2016. proveli 292 milijarde minuta gledajući Twitch streamove vole? Pa valjda igrati i gledati video igre, što je na nikakvo čudo prepoznao i sam Twitch. Prošle godine su nam saželi 2015. u jednoj simpatično oslikanoj listi, ali ove godine su svoj sažetak 2016. pretvorili u strašno simpatičnu igricu koju možete zaigrati na službenoj stranici.

Mi smo već zaigrali i sakupili sve stranice službenog izvješća, a ako imate Twitch račun dobit ćete i osobne informacije o vašem profilu. Doznajemo da je u 2016. na Twitchu streamalo 2.2 milijuna pojedinačnih streamera te u chat napisano 14.2 milijarde poruka. Najpopularnija nova igra je bila Overwatch, a pri vrhu su se makar nakratko našle i Pokemon GO i nesretni No Man’s Sky.

Naša srca najsnažnije grije činjenica da je ukupno 25.3 milijuna dolara sakupljeno u humanitarne svrhe, što je 48% više nego prethodne godine. Još ćete puno sličnih informacija pokupiti putem u igri, a ako dođete do kraja što traje svega par minuta dobit ćete nagradu na mail čim se opcija povezivanja profila otključa.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?