HCL.HR

U 24 sata od izlaska prodano 250 tisuća kopija Cities: Skylinesa

Stjepan Fikter 13.03.2015.   •   4 komentara


Ako ćemo suditi po prodajnim rezultatima, razočarani arhitekti SimCitya dobili su dostojnu zamjenu za svoje vještine u izgradnji funkcionalnih ili malo manje funkcionalnih gradova.

Prije dva dana izašao je Cities: Skylines, novi simulator izgradnje virtualnih gradova, a već u prva 24 sata prodajom je uspio iznenaditi developere i Paradox Interactive koji je preuzeo ulogu izdavača.

Nakon razočaravajućeg SimCitya, izgleda da su PC igrači željni kvalitetne gradnje gradova, a prodanih 250 tisuća primjeraka u tako kratkom roku može značiti da je stigla kvalitetna zamjena za nekadašnjeg kralja žanra.

Izvršna direktorica Colossal Order Mariina Hallikainen kaže: “Mi u Colossal Orderu apsolutno smo oduševljeni vidjeti da toliko igrača uživa igrajući Cities: Skylines i da se Steam Workshop puni fantastičnim sadržajem od strane modera. Mi smo veoma sretni i ponosni te ne možemo dočekati da nastavimo raditi na Cities: Skylines u suradnji sa zajednicom.”

Treba istaknuti i kako igra ima svijet veličine 36 kvadratnih kilometara te navedenu podršku za modove uz simulaciju prometa. Ako ste propustili launch trailer za igru, mi smo tako dobri pa vam ga prilažemo ispod.

NAPOMENA: Ova igra nema nikakve veze s također nedavno izdanim naslovom Cities XXL koji na Metacriticu stoji još i gore od SimCityja.

Komentari (4)

  • MoGaming

    13.03.2015 - 15:32

    preporučujem svakom,za sad bi ko jedini minus naveo manjak pomoći u igri (nema tutorijala nikako nego samo kratki pop-up prozori tokom igre koji ne objasne baš sve),i to će bit veliki problem ljudima koji nisu igrali simcity i cities xxl

  • redhillunited

    13.03.2015 - 16:36

    šteta što nema za 32bitne PCije 🙁

  • eQee

    14.03.2015 - 12:04

    Nadam se samo da će biti više mogućnosti, i mjesta za graditi nego u SimCity-u
    čak je i grafički oke za tu vrstu igre

    • MoGaming

      @eQee, 15.03.2015 - 12:38

      kreće se nešto kao u simcity veličina ali za svaki "prag" ono 500 ljudi,1000 ljudi dobiješ mogućnost proširit zemlju za još toliko u bilo kojem smjeru mape te na kraju mapa jednog grada ti moze bit velika kao simcity mapa cijelog područja za više gradova 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?