HCL.HR

U Hrvatskoj dostupna licencirana Intel Extreme Masters gaming računala

sponzorirani članak 18.03.2016.   •   Esport


Gaming mašine kakve profesionalni gameri koriste na velikim Intel Extreme Masters turnirima dostupne su u ograničenoj seriji u Hrvatskoj – kupite li ih sada dobivate i nekoliko PC igara potpuno besplatno.

intel-extreme-masters-clanak

Na velikim Intel Extreme Masters turnirima ESL-a ponekad se igra po cijele dane pa je jasno da računala na kojima se profesionalni gameri tamo natječu moraju biti vrhunska. Ne samo po pitanju performansi, već i po pitanju stabilnosti u svakom pogledu. Tehnički problemi s računalima mogu odužiti cijeli event, razočarati igrače i mnogobrojno gledateljstvo, ali i baciti ljagu na još uvijek rastuću esports scenu općenito.

Bilo bi zgodno nabaviti jednu takvu gaming mašinu, zar ne? E pa sada je to moguće i u Hrvatskoj, a svaki kupac takvog računala će dobiti popularne PC igre Just Cause 3 i Rainbow Six: Siege potpuno besplatno, kao i voucher za besplatan premium sadržaj u popularnim F2P naslovima Warface i World of Warships.

Links je u ekskluzivnoj suradnji s ESL-om složio dvije konfiguracije posebno krojene po visokim standardima Intel Extreme Masters turnira, čemu osim pomno probranih komponenti u kućištu svjedoči i posebna holografska naljepnica i licenca.

Računala nose naziv Links IEM Challanger i IEM Champion, a iako vizualno djeluju vrlo slično jedno drugome jer imaju istu matičnu ploču, kućište, SSD, HDD i vodeno hlađenje, razlika je u snazi, napajanju, kao i u cijeni.

IEM Challanger je jeftinija opcija s Intel i5 6600k procesorom, 8GB DDR4 RAM-a i GeForce GTX 960 karticom iz Gigabytea, dok se u skupljem i snažnijem IEM Champion modelu skriva i7 6700k procesor, 16GB DDR4 RAM-a i GeForce GTX 970 kartica, također iz Gigabytea.

Detaljnije specifikacije i cijenu provjerite na stranicama Linksa, a ako vas besplatne igre i atraktivno osvjetljenje u tom krasnom IN WIN kućištu privuku na kupnju, imajte na umu da bi bilo dobro naručiti ih putem Linksova webshopa, jer tako dobijete 5% nižu cijenu, odnosno možete uštedjeti preko 500kn. Osim toga, Links će vam potpuno besplatno dostaviti računala na kućnu adresu.

Na ova IEM računala dobivate i pet godina garancije, uz jednogodišnji servis u Linksu, a kupnjom upravo ovih modela ujedno podržavate eSports scenu jer dio prihoda od njihove prodaje ide na nagrade na IEM turnirima.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?