HCL.HR

U izradi Halo 2 Anniversary?

Zoran Žalac 09.07.2012.   •   1 komentara


Službeni Xbox magazin u svojoj sekciji glasina navodi kako razvojni tim 343 Industries radi na još jednoj preradi, ovoga puta Halo 2 Anniversary Editionu.

Ako je vjerovati glasinama u britanskom OXM časopisu, Microsoft i 343 Industries pripremaju još jedan remake – Halo 2 Anniversary. Prošle godine uspješno su nam dostavili preradu Halo: Combat Evolveda koja je bila dobro prihvaćena, pa službeni Xbox magazin nagađa da bi na temelju tog uspjeha mogao uslijediti i remake nastavka iz 2004.

Dakako, zasad su ovo samo glasine i to prilično neuvjerljive. Jasno je kako će Halo 4 biti jedina Halo igra ove godine, a s obzirom da je već potvrđeno kako će serijal dobiti novu trilogiju, teško je očekivati da će se 343 Industries vraćati na prerade starih igara. Uostalom, ako bi Halo 2 nosio podnaslov Anniversary, bilo bi logično da mora izaći u studenom 2014. godine, kada ćemo sasvim sigurno već imati novu Xbox konzolu.

Naravno, nije nemoguće da Halo 2 remake bude jedan od ekskluzivnih naslova za sljedeći Xbox, ali mišljenja smo da bi bilo smiješno prodavati novu konzolu preradom deset godina stare igre.

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    09.07.2012 - 13:04

    Silovanje mrtvog konja! Neka malo osvježe franšizu i ostave se eksluzive, a ne radit ediceije od obrade od specijalnog izdanja od igre koja je izašla prije 10 godina

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?