HCL.HR

U pripremi druga nadogradnja za Bloodborne

Stjepan Fikter 25.03.2015.   •   5 komentara


Dobre vijesti stižu za igrače koji puno umiru. U pripremi je nova nadogradnja s kojom se developeri nadaju da će skratiti vrijeme učitavanja i tako umanjiti frustraciju gubljenja života.

Nemilosrdni Bloodborne ugledao je svjetlo dana, a uz day one patch, developer From Software priprema drugu nadogradnju koja bi trebala skratiti vrijeme učitavanja i tako barem malo sačuvati živce igračima koji gube puno života.

Kako trenutno učitavanja traju uglavnom između 40 i 45 sekundi, što u današnje vrijeme nije baš prihvatljivo, te još ako uzmemo u obzir da se radi o spiritualnom nasljedniku Souls serijala, koji je poznat upravo po tome da kažnjava nepažljive i brzoplete igrače, ovo bi mogla biti vrlo važna nadogradnja.

Iz Sonya su se oglasili izjavom: “Razvojni tim trenutačno istražuje još jednu nadogradnju za Bloodborne, tražeći načine poboljšavanja vremena učitavanja uz dodatnu optimizaciju i ispravljanje različitih bugova. Otkrit ćemo više informacija u najkraćem mogućem roku.”

Uz to, Sony savjetuje da resetirate DNS postavke na automatske u slučaju da imate problema sa spajanjem na servere koji su sada otvoreni za igrače.

Za kraj vrijedi spomenuti kako Bloodborne kupi odlične ocjene kritike, toliko dobre da već sada nosi titulu najbolje ocijenjene PS4 eksluzive. Mi ćemo također objaviti recenziju – Ante se od danas baca na posao.

Komentari (5)

  • sucidar123

    25.03.2015 - 17:19

    Hoće li biti video?

    • Ementaler

      @sucidar123, 25.03.2015 - 18:38

      Naš video iz Bloodbornea? Vjerojatno ćemo nešto izbaciti u dogledno vrijeme 😉

  • romeplayer

    25.03.2015 - 18:47

    Pozdrav da li se ta nadogradnja placa i kako se preuzme

    • R4iden

      @romeplayer, 25.03.2015 - 18:54

      To ti je patch koji jos nije izaso. Mislim ako dodje dan kad ce se patchevi koji popravljaju bugove i optimiziraju igru naplacivat, ja prestajem s gamingom 😛

  • karlo8869331

    26.03.2015 - 14:53

    Oce neko igrat bloodborne samnom? Nek me doda psn: karlo886

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?