HCL.HR

U pripremi je VR igra za odrasle, dugo smo ju i čekali

Juraj Bevandić 14.10.2016.   •   9 komentara


Japanski developer igara za odrasle priprema jednu VR avanturu, a u svrhe promocije objavili su i demo koji možete isprobati i u vašem internet pregledniku.

VR 18+

Već dugo slušamo o virtualnoj stvarnosti, ali zabrinjavajuće malo o VR sadržajima za odrasle. Prepoznao je to Japanski studio Illusion i uhvatio se posla na onome što najbolje rade. Ako još niste čuli za Illusion, to je ekipa koja radi igre erotskog sadržaja i već su bili središte kontroverzi u prošlosti.

Doduše, njihova najnovija igra VR Kanojo ili u prijevodu “VR djevojka” izgleda nešto umjerenije od drugih projekata poput Rapelay koji je zabranjen na brojnim tržištima. No već postoje tvrdnje da VR Kanojo previše podsjeća na Summer Lesson izdavača Dark Soulsa, pa je moguće da ni ova igra ne prođe bez kontroverzi.

VR Kanojo izlazi u prvom mjesecu iduće godine, a čini se da igru namjeravaju izdati i izvan Japana. Bit će dostupna za PC po za sada nepoznatoj cijeni, a podržavat će HTC Vive i Oculus Rift uređaje. Ne bi li nam predočili što možemo očekivati, developeri su sastavili pomalo neobičan demo u obliku videa na YouTubeu koji možete isprobati odmah sada ispod članka.

Kako vam se sviđa demo? Mislite li možda da je ovo potencijalno najunosnija primjena VR tehnologije?

Označeno sa: , ,

Komentari (9)

  • Tony Ghost

    14.10.2016 - 17:33

    Sta ocekivati od japanaca osim erotike. Jako bolestan narod sto se seksualnosti tice.

  • Narco

    14.10.2016 - 17:51

    Cek, sta?! Vruce joj je a klima joj radi. Mal je bb?

  • trulex

    14.10.2016 - 18:55

    Ali realno mi recite, al realno… koliko moraš biti poremećen da ovako nešto “igraš/pogledaš” ili šta već. Sramota me već što sam uopće ušao u ovu vijest, pa i malo vidio youtube. Što kaže top coment “end of humanity”

    • Negan

      @trulex, 14.10.2016 - 19:07

      Zasto ljudima prodavati erotsku igru kad mozes izac van i silovat u stvarnom zivotu. Totalno ‘bolesno’. Bas ti se jebe tko sta radi kod sebe doma. Mogu sakriti pola ISIS-a u podrumu i opet ne vidim zasto se to nekoga tice ako ne utjece na njega osobno. Iskreno se nadam da si bio samo sarkastican.

    • Tony Ghost

      @trulex, 14.10.2016 - 19:45

      Ako ce neko ovo igrat trebas bit dosta poremecen. Svako ima svoje misljenje, ovo je moje. Uskoro ce slinit po animiranim curama a ne po pravim. Ode svijet u k…

    • Scope00

      @trulex, 15.10.2016 - 11:52

      Ovo je za one sa nervno B

  • Toka123

    14.10.2016 - 20:08

    Sto ce mi igra na japanskom?

  • funky0308

    15.10.2016 - 10:55

    A dobro, japanci au malo drugaciji, jbga – ljudi to vole, neka ih. Dorcel, Nubile i ostatak ekipe naveliko radi na VR sadrzajima i nekako mi se cini da ce upravo oni najvise profitirati. Najmanje su ulagali u razvoj tehnologije, a uvijek najvise dobili, ne vidim razloga da i u VRu tako ne bude. Ne vidim nista lose u tome, imao sam prilike vidjeti nekoliko filmova (normalnih, ne ovih japanskih cuda) i to izgleda poprilicno dobro. Uvijek bilo i biti ce. Moj stari je pornice imao na 8mm traci i VHSu, ja na VHSu i DVDu, nasi klinci ce imati u VRu 😉

  • goldfinger

    15.10.2016 - 14:06

    Totalni shit….Ali kad su munjeni japaneri u igri,sve je moguće…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?