HCL.HR

U pripremi je nova Ghostbusters igra za nadolazeći film

Zoran Žalac 30.01.2016.   •   6 komentara


Sudeći po zadnjim izvješćima, Activision neće propustiti priliku da unovči licencu na Ghostbusters franšizu te će ove godine lansirati igru koja će pratiti novi film u serijalu.

Ghostbusters

Šaljivi Ghostbustersi oduvijek su imali dobar potencijal za zanimljivu igru. Prije šest godina dobili smo jednu takvu (Ghostbusters: The Video Game), no onda se na taj uspjeh istovarilo smeće zvano Ghostbusters: Sanctum of Slime i serijal je ponovno pao u zaborav.

Btw. pazite Igorov glas otprije pet godina, iz doba kada još nije mutirao.

Ove godine, međutim, dolazi nam novi film s preokretom – Ghostbusters škvadru sada čine cure, a to je, čini se, prilika za Activision koji trenutno drži licencu za adaptacije Ghostbustersa u obliku videoigara. Iako ništa još nije potvrđeno, šuška se kako ćemo vidjeti igru koja će popratiti izlazak filma u sedmom mjesecu, a to zvuči sasvim izgledno s obzirom da Activision inače skače na svaku priliku da maksimalno izmuze korist od licenciranih sadržaja. Tako je bilo s Transformerima, tako je nažalost bilo i sa Tony Hawk’s Pro Skater serijalom prošle godine.

Naravno, ne mora nužno značiti da će igra biti loša ako se radi zbog filma; imao je Activision i nekoliko solidnih naslova poput X-Men igre s Wolverineom. Međutim, ne treba se previše nadati jer u pravilu svi znamo kako završi većina igara koje prate filmove.

Označeno sa:

Komentari (6)

  • KhorneFlake

    30.01.2016 - 12:54

    Igra po filmu… Activision… GOTY u najavi…

  • Apocalypse4987

    30.01.2016 - 12:59

    Igra koja promovira potencijalno katastrofalan reboot legendarnih Ghost bustersa? Ne znam baš

  • funky0308

    30.01.2016 - 21:41

    Uzas .majko mila..da je 98 jos nekako ali sta ne ovo? Ne samo grafički, ima igara koje su gore od ovoga, a puno zanimljivije. Tri boje neprijatelja koje ubijas/hvatas sa tri boje..spektakularno. bravo za developere.. Ja volim kada je igra lijepa, možda je to plitko ali to mi je bitno da me igra uvuce u svoj svijet..jbte, sa TR mi dodje sa udjem u monitor..

    • Apocalypse4987

      @funky0308, 30.01.2016 - 23:05

      krivo si shvatija, to je igra od prije 5-6 godina

  • Talijan

    01.02.2016 - 12:52

    Nakon tog zajeba, trebaju se dobrano potruditi da bi bili na zadovoljavajućoj razini

  • krosis

    02.02.2016 - 21:04

    Hahahaha Igor kralj..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?