HCL.HR

U razvoju je nova Tony Hawk’s Pro Skater igra

ToxarE 21.02.2014.   •   4 komentara


Tony Hawk je otkrio, a Activision potvrdio, kako je nova igra Tony Hawk’s Pro Skater serijala u razvoju te da bismo o njoj uskoro trebali saznati prve detalje.

U intervjuu jedne radijske emisije slavni skejter Tony Hawk više je puta naglasio kako je nova igra s njegovim imenom u razvoju. „Radimo na novoj igri; radimo na novoj igri i prilično je kul.“ – izjavio je Hawk. Osim što je igra „prilično kul“, o njoj ništa drugo nije poznato – nije spomenut developer, a nije rečeno ništa ni o platformama na kojima bi se mogla pojaviti. Posljednji put kada je Hawk govorio o novim igrama, bio je vrlo zainteresiran za mobilno tržište.

Izdavačka kuća Activision za IGN je naknadno potvrdila da je nova THPS igra u planu, no to je zasad sve – više informacija dobit ćemo „uskoro“.

Komentari (4)

  • Miax

    21.02.2014 - 15:30

    nek ima dobar soundtrack kao stariji thpsi, nek ne kompliciraju i bude sve ok.

  • Alen Lapiš

    21.02.2014 - 15:57

    Ajde fala Bogu vise

  • trulex

    21.02.2014 - 19:41

    men onaj american bio the best

  • mokrEE

    21.02.2014 - 22:30

    sve sam ih igrao od prvog do zadnjeg, cak i project 8 na ps3 kod frenda. malo me smeta sto su poceli stavljati ugl. speciale koji nemaju veze sa skateboarddingom, no dobro. pretpostavljam da nece izlaziti za pc a nisam siguran da cu si tako skoro priustiti ps4. bumo vidjeli 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?