HCL.HR

U razvoju je novi Splinter Cell, navodno sa starim Samom Fisherom

Zoran Žalac 15.08.2016.   •   7 komentara


Ako je vjerovati internim informacijama izvora bliskog Ubisoftu, u sljedećoj igri Splinter Cell serijala mogli bismo dočekati povratak glumca Michaela Ironsidea.

splinter-cells-blacklist

Budućnost Splinter Cell serijala nije upitna – upitno je samo kako će se razvijati u kontekstu igara i tko će biti budući Sam Fisher. Naime, otprije je poznato kako je u planu filmska adaptacija igre u kojoj će glavnu ulogu imati Tom Hardy. Nije baš izgledno da će taj vrlo zaposleni glumac sudjelovati u razvoju sljedeće Splinter Cell igre, ali izgledan je zato povratak glumca koji je utjelovio Sama Fishera još 2002. godine.

Sudeći po informacijama koje je jedan korisnik prenio na NeoGAFu, Michael Ironside trenutno radi na snimanju pokreta za igru, a za taj posao zadužen je Ubisoft Toronto. Do sada nije spominjano da bi Splinter Cell mogao dobiti još jedan nastavak, ali to je uvijek otvorena opcija za ovaj serijal tako da razvoj nove igre nije iznenađenje.

Ironside je inače izostavljen iz takozvanog Splinter Cell reboota 2013. godine, gdje ga je zamijenio Eric Johnson. Dotični je odradio solidan posao, ali fanovi su željeli Ironsideov glas. Razlog zašto se Ubisoft odlučio za novog glumca pojašnjen je prelaskom na motion capture tehnologiju, a Ironside tada nije imao fizikalnost potrebnu za dočaravanje Sama Fishera.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • Jokerhere

    15.08.2016 - 13:52

    Odlicno, jedna od naboljih Ubisoftovih fransiza.

  • Alan Wake

    15.08.2016 - 15:23

    Zadnji splinter cell nije bio autentičan, jednostavno bez Ironside-a to nije to. Čovjek ima taj grunt glas kao Solid Snake u mgs serijalu, svakako odlična vijest da se on vraća.

    • Hazardous Material

      @Alan Wake, 15.08.2016 - 15:46

      Blacklist mi je jedini sc kojeg sam igrao tako da baš i ne mogu komentirat previše u vezi toga, ali ne možeš baš reć da zadnji nije bio autentičan samo zato jer nije imao Ironsidea

  • Mixa

    15.08.2016 - 16:02

    Za mene su najbolje prve cetiri igre, dok Conviction i Blacklist nisam ni hteo da igram. Zato se nadam da ce ova nova biti vise nalik prvim igrama iz serijala.

  • Truegentlemanx

    15.08.2016 - 16:41

    Predivna vijest. Nadam se da ce se SC vratit korjenima s time. Igrao sam ih sve no ni jedan nije sjeo kao Chaos Theory. Ta sporija varijanta stealtha je ono sto cini SC za mene, ne sviđa mi se sto su napravili sa Convictionom i Blacklistom sto se tice stealtha, BL je bio napredak u odnosu na Conviction ali to jednostavno nije to. Veselim se vidjet u kojem smjeru ce Ubi odvest ovaj SC.

  • Iceman73

    15.08.2016 - 18:03

    Zadnja dva nastavka su fantastićni,baš zato jer ima više akcije,a to očekujem i od idučeg nastavka!

  • funky0308

    16.08.2016 - 08:57

    E to je odlicna vijest. Meni je i Blackcell bio odlican. Super…can’t wait.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?