HCL.HR

U Sniper Elite 4 pomagat ćemo talijanskim antifašistima

Zoran Žalac 07.03.2016.   •   5 komentara


Di ste bili ’43? Vjerojatno ni u planu, kao ni mi. Ali ako zaigrate Sniper Elite 4 bit ćete u Italiji i pomagati saveznicima u borbi protiv fašista.

sniper

Sniper Elite serijal kroz prethodna tri nastavka putovao je širom europskog kontinenta, no u svom četvrtom izdanju odlučio se skrasiti u nama susjednoj Italiji. Upravo najavljeni Sniper Elite 4: Italia ove godine cilja na PC, PlayStation 4 te Xbox One platforme uz prepoznatljivi gameplay koji je proslavio njegove prethodnike.

U Italiji će snajperist Karl Fairburne 1943. godine pomagati saveznicima u borbi protiv fašista. Posjetit će suncem okupane mediteranske gradove, kolosalne Nazi megastrukture, šume i planinske samostane. Ne znamo hoće li se sresti s Mussolinijem, ali ako i bude, najvjerojatnije će to biti u obliku DLC paketa.

Italija je inače atraktivna lokacija za današnje igre. U njoj će tako kroz ciljnik snajpera uskoro gledati i Hitman. Hrvatska obala, premda naširoko hvaljena, očito nije interesantna za takvo što.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • baDarmageddoN

    07.03.2016 - 19:15

    hahaha Di sam bio? U jajcu valjda pradedinom akos e ne varam 😛

    Igra kao igra, ono, postaje standardan SE… Lijepo WW2 i tako te finte. 3rd PS sa bullet cam-om i ono, dovoljno je svake dvije do tri godine da naprave nešto malo pomaka. Mislim, meni je dovoljno. Nadam se ovaj put da će biti više snajpera jer to mi je oduvijek mana u tom serijalu.

  • departed1983

    07.03.2016 - 19:26

    U Sniper Elite 4 pomagat ćemo talijanskim antifašistima – znci lone wolf 😀

  • Vejn

    07.03.2016 - 19:30

    Aha, polako se vracaju ovoj tematici…. Konacno, nista bes svaba i pucanja iz kalasnjikova 😀 Ma dosta vise emica i nano odjela. Da bude samo sto vise igara na tematiku dr.sv.rata ! Hajne majne guzen ! Op trt gevezen zajn

  • Vaskehgg

    07.03.2016 - 20:41

    Iskreno se nadam da ce imati vise oruzija,i da ce se napokon odvijati na ogromnim mapama (nesto slicno v2) jer da nije cisti stelt,da ima kampanja i tako to 😀

  • Artyom

    07.03.2016 - 21:47

    Čini mi se da neće biti baš neki pomak od trojke (koja je bila lošija od dvojke).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?