HCL.HR

U trećem mjesecu plutamo svemirom uz Adrift

Stjepan Fikter 08.01.2016.   •   5 komentara


S izlaskom Oculus Rifta na tržištu će se pojaviti i prvijenac Three One Zero studija Adrift gdje ćemo preživljavati u svemiru nakon eksplozija unutar svemirske postaje.

adrift-vijest

Do sada smo mogli gledati kako izgleda osamljeno preživljavanje u svemiru (khm, khm Gravity), a od 28.03. s izlaskom Oculus Rifta i Adrifta moći ćemo to i sami doživjeti. Barem virtualno. Iako je Adrift debitantski naslov Three One Zero studija kreiran primarno za uređaje virtualne stvarnosti, ubrzo po dolasku PC verzije pojavit će se i na konzolama nove generacije. Naravno, moći će se igrati i bez VR headseta.

Za one koji su zaboravili o čemu se ovdje radi, Adrift će pružiti iskustvo preživljavanja u svemiru u ulozi astronauta nakon što eksplozije uzdrmaju svemirsku postaju. Koliko će šetnja po svemirskoj stanici i crnome prostranstvu izgledati vizualno privlačno, možete provjeriti u priloženom traileru.

Komentari (5)

  • rafter950

    08.01.2016 - 12:31

    Dosadnijeg trailera vec dugo nije bilo za vidjeti. Bude li i sama igra u tom stilu ni Oculus rift joj nece pomoci da zavrsi kao svemirski otpad.

    • krs_cro

      @rafter950, 08.01.2016 - 22:30

      i tetris je dosadan na prvi pogled pa je zagrijao puno guzica na puno sati

  • baDarmageddoN

    08.01.2016 - 13:46

    Nekako s obzirom da mi Star Citizen dolazi u još neodređeno vrijeme i ne mogu lutati svemirskim prostranstvima osim u alfi ovo će doći kao dobro zagrijavanje i opuštanje mozga. Mislim, jedina stvarno veća mana je što nema Sandre Bullock u joga pozi rastezanja. Mislim, sa time bi igra bila 5x vrijednija 😀

  • bojanum

    08.01.2016 - 13:52

    AAAAAA ubiiiiiiteeee meeeeeee odmah, koja dosada, sto sve nece danas nazvati igricom

  • goldfinger

    09.01.2016 - 16:16

    Meni djeluje zanimljivo..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?