HCL.HR

Ubisoft @ E3 2017 LIVE STREAM – pratite konferenciju s nama!

Zoran Žalac 12.06.2017.   •   5 komentara


Ubisoft dolazi na E3 sajam s velikom vrećom uzbudljivih igara. Popratite uživo predstavljanja novog Assassin’s Creeda, Far Cryja 5, The Crew 2 i ostalih igara otvorenog svijeta!

UBISOFT-E3-KONFERENCIJA

Ikonična konferencija je pred vama! Ubisoft na E3 donosi više igara nego ijedan drugi izdavač, a budite sigurni da su svjetovi u tim igrama zajedno veći od cijele galaksije, realno. Ubisoftova konferencija održana je jučer, no ako ju niste stigli pratiti pogledajte snimku prijenosa u nastavku te nam u komentarima recite što mislite o viđenome.

SNIMKA: UBISOFT E3 KONFERENCIJA (POČINJE NA 58:20)

[wise-chat channel=”Ubisoft-E3″ theme=”lightgray” read_only_for_anonymous=”1″ show_user_name=”1″ allow_post_links=”1″ allow_post_images=”1″ show_message_submit_button=”1″]

UPDATE: Ubisoftova E3 konferencija trajala je malo kraće nego smo navikli vidjeti od njih kroz posljednjih par godina, ali to ne znači da nisu imali mnogo toga za pokazati. Uz već poznate naslove poput Far Cry 5, Ubisoft je donio nekoliko iznenađenja – poput krasnog trailera za Beyond Good and Evil 2.

Sve najvažnije vijesti i trailere s te konferencije i kasnije s Ubisoftovog prisustva na E3 sajmu provjerite klikom ovdje.

Za raspored održavanja svih ostalih E3 konferencija posjetite našu centralnu E3 2017 stranicu.

Komentari (5)

  • Igor Belan

    12.06.2017 - 23:51

    Live stream je završio, a u našem live chatu ste nabubali preko 2300 komentara u tih sat i pol. GG, skoro nam server krepao. Sad kad je live gotov po dobrom starom običaju otključavamo i ove naše klasične komentare da vidimo malo što mislite o Ubisoftovoj pressici – kako vam djeluju Ubisoftove nove igre, kako vam se svidjelo plesanje na Just Dance?

    • DjokaBA

      @Igor Belan, 13.06.2017 - 01:00

      Igore, jel si i ti uzbudjen za Beyond Good and Evil 2 ? Just Dance pokid’o. 😀

    • Igor Belan

      @DjokaBA, 13.06.2017 - 01:07

      Just Dance je nedodirljivi GOTY naravno, ali Beyond Good and Evil 2 mi je blizu na hype-ljestvici. Jako blizu.

    • DjokaBA

      @Igor Belan, 13.06.2017 - 01:22

      Ocekujem video serijal Just Dance-a. 😀

  • Dragan[MKD]

    12.06.2017 - 23:57

    Mozda najgora Ubisoftova konferencija do sad, proslogodisna je trajala oko 2 sati, i bili su prikazani hrpa igara kao i gameplay videa. Sad gameplay videa skoro i da nije bilo, a zgora na to nije bila ni Aishe da zacini malo konferenciju. Ocekivao sam vise VR stvarcica, lani su bili StarWars i onu igru gdje ti si ptica i letis po Parizu, cak je i HCL bio na tu konferenciju. Ali Ubi je bog, stvarno zna zavrsit svoje preskonferencije sa stilom. bukvalno nitko didn’t see it coming. Zato su valjda prezentirali FC prije E3, jer su imali ovu u rukavu. Ali cjela konferencija u globalu nije mi se svidjala uopste i lani je bila bolja promidzba Just Dance.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?