HCL.HR

Ubisoft najavio Toy Soldiers: War Chest za PC, PS4 i Xbox One

Stjepan Fikter 12.08.2014.   •   0 komentara


Šarena vojska sastavljena od jednoroga, vila, letećih Pegasusa i medvjedića sukobit će se s artiljerijom, pješaštvom, tenkovima i avionima u službi cara.

Nekoć ekskluzivne za Xbox Live Arcade, prijašnje dvije Toy Soldiers igre sada su dostupne i na PC-u, no tu nije kraj novostima o virtualnim ratobornim igračkama. Ubisoft i Signal Studios najavili su treći dio u serijalu pod nazivom Toy Soldiers: War Chest te objavili kako je izlazak u planu za početak iduće godine i to u verzijama za PC, PS4 i Xbox One.

War Chest neće biti vezan za samo jednu tematiku, nego će sadržavati četiri različite vojske od kojih su za sada prikazane samo dvije. S jedne strane stoji heroina Starbright koja kontrolira šarenu vojsku sastavljenu od jednoroga, vila, letećih Pegasusa i medvjedića, a s druge strane u službi Kaisera su artiljerija, pješaštvo, tenkići i aviončići.

D.R. Albright III, osnivač Signal Studiosa, kaže: “Partnerstvo s Ubisoftom predstavilo je priliku za stvaranje Toy Soldiers igre kakvu smo oduvijek zamišljali. Igrači svih godina mogu se igrati i boriti protiv igračaka iz njihovog djetinjstva i rekreirati bitke iz mašte. Fanovi će se zabavljati dok budu učili kako igrati sa svakom vojskom i otkrivati prednosti njihovih vojnika i oružja.”

Prve screenshote pogledajte ispod ovih riječi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?