HCL.HR

Ubisoft progovorio o skrivenim grafičkim efektima Watch Dogsa

ToxarE 22.06.2014.   •   6 komentara


Ubisoft je konačno prokomentirao PC mod koji poljepšava Watch Dogs u PC izdanju, no nismo sigurni koliko njihovo službeno objašnjenje ima smisla.

Nakon što su moderi otkrili da PC verzija Watch Dogsa skriva neke grafičke efekte koji čine igru sličnijom onoj prezentaciji na sajmu E3 2012, Ubisoft se konačno oglasio po tom pitanju u želji da objasni situaciju. Evo što su rekli:

“PC verzija uistinu sadrži neke stare, nekorištene postavke koje su deaktivirane iz nekoliko razloga, uključujući moguće utjecaje na točnost vizualnog prikaza, stabilnost, performanse i općenitu kvalitetu gameplaya.

Modderi su najčešće kreativni i pasionirani igrači i dok mi cijenimo njihov entuzijazam, mod o kojem se se priča (koji koristi te stare postavke) subjektivno poboljšava igrin vizualni prikaz, ali isto tako može imati različite negativne učinke. Oni mogu varirati od problema s performansama, preko problema u pregledu okoliša kako bi se cijenio gameplay do potencijalnog stvaranja manje ugodnog iskustva ili činjenja igre nestabilnom.”

Kao što smo vam pokazali video komentarom, mi koristimo spomenuti mod već neko vrijeme i nismo naletjeli na probleme o kojima Ubisoft priča. Jedino su možda u pravu u tome da uz pojačani Depth of Field efekt imamo problema s “pregledom okoliša kako bi se cijenio gameplay” (to je najbolji prijevod te njihove izjave koji smo mogli smisliti). Ali kao što oni iskusniji među vama već znaju, taj Depth of Field efekt se može i malo “prigušiti”.

Ako vas zanima više o tome kako poljepšati Watch Dogs u PC izdanju kroz ovu modifikaciju, provjerite naš video priložen ispod i ovaj članak za upute za instalciju moda.

Komentari (6)

  • Pero Zdero

    22.06.2014 - 13:14

    Njihovo objasnjenje je u rangu nasih politicara. Puno pricaju a nista nisu rekli…

  • goldfinger

    22.06.2014 - 14:18

    Nabijem im objašnjenje na quratz…Evo,upravo idem instalirati mod..

  • Black_Pirate

    22.06.2014 - 14:55

    Ne znam sta ima oni da objasnjavaju ili mi da se pitamo, kada je stvar sasvim jasna i logicna.

  • Tucaros

    22.06.2014 - 16:52

    Vidi se da je nedovoljno promisljeno. Morali su nesto nabrzinu smisliti. Vjerojatno necemo ni znati zasto su to zapravo napravili. Glavno da su se potrudili izbaciti 12384937 trailera za igru 😉

  • Herekinho

    22.06.2014 - 17:42

    Ja osobno mislim da su to napravili da prodaja na konzolama bude veća jer više bi se isplatilo uzet na PC-u ako je bolja grafika, a na PC-u znaju da bi dosta ljudi piratiziralo igru. Sve je to oko novaca. Isto kao što je EA rekao da je Ignite Engine pre zahtjevan za PC pa da zato FIFA 14 nebu bila next-gen na PC-u, a već sad dolazi FIFA 15 u next gen izdanju i za PC.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?