HCL.HR

Ubisoft radi na prvoj Star Trek igri za VR uređaje

Zoran Žalac 13.06.2016.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


U Star Trek: Bridge Crew četvero igrača prčkat će po sofisticiranom sustavu svemirskog broda i igrati se kapetana Kirka.

star-trek-bridge-crew

Ubisoft će na tržište VR igara izaći s nekoliko probranih naslova. Već su ranije najavili Eagle Flight u kojemu kao orao letimo iznad Pariza, te Werewolves Within u kojemu se grupnim razgovorom otkrivamo tko je vukodlak među ekipom. Na E3 sajmu najavit će barem još dvije nove igre, a jedna od njih upravo je predstavljena pod nazivom Star Trek: Bridge Crew.

Na prvoj Star Trek VR igri radi Ubisoftov studio Red Storm Entertainment, zaslužan za brojne Rainbow Six igre. Kao i Werewolves Within, ST: Bridge Crew bit će igra za četvero igrača, a svaki će igrač imati zasebnu ulogu na Aegis svemirskom brodu. To će moći biti uloga kapetana, uloga inženjera, taktičara ili navigatora.

U okružju virtualne stvarnosti moći ćemo tako skenirati objekte, uključiti warp drive i pretvarati se da znamo koristiti naprednu tehnologiju. Misije u igri imat će priču, no zadaci u njima bit će nasumično generirani.

Star Trek: Bridge Crew najavljen je za Oculus Rift, HTC Vive te PlayStation VR i trebao bi izaći ove jeseni. Više detalja o igri, kao i prvi trailer, dobit ćemo na večerašnjoj Ubisoftovoj konferenciji.

Komentari (2)

  • Saren

    13.06.2016 - 16:03

    Nadam se da ce biti dobro.

  • funky0308

    13.06.2016 - 20:56

    Imati ce kitu, a ne pricu. Sada ce isrkati taj Division IP da ce nam svima biti muka naredne tri godine. The Division,GR Wildnes, sada ajmo i u VR ugurati Division Coop. Ubisoft siluje IP ili fransizu dok se ne raspadne i svima nam ne dop… Ja ibozavam takve igre ali nema tu ni price ni dobrog gameplaya, govorim o proslim Ubi naslovima, naravno. Krenu sa dobrom pricom i onda, kao da ne znaju sta bi sa svime time, naravno, odaberu ono najgore – ostave sve da se raspada. Toliko sam godina cekao taj jbni Division, bio skroz OK sa single playerom, kupio seasson pass i dobio…nista. Multi se radi, a ostale tko jbe. Ubi je poznat da od dobre ideje napravi smece.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?