HCL.HR

Ubisoft se ne miri s lošim rezultatom Avatara

Zoran Žalac 23.04.2010.   •   5 komentara


Kako je iza Avatar: The Game igre stajao veliki Ubisoft, neuspjeh nije beznačajan – ta Ubisoft sam sebi voli laskati kako oni izdaju samo kvalitetne naslove.

Prošlo je skoro pa više od pola godine otkako je Avatar: The Game doživio totalni fijasko, za razliku od svog filmskog predloška koji je u međuvremenu postao film s najvećom zaradom u povijesti industrije. Kako je iza Avatar: The Game igre stajao veliki Ubisoft, neuspjeh nije beznačajan – ta Ubisoft sam sebi voli laskati kako oni izdaju samo kvalitetne naslove. Stoga se isti još ni dan danas ne mire s činjenicama – prvo su okrivili pogrešno tempiranje izlaska igre, a sada i filmsku kompaniju 20th Century Fox. Ubisoftov Jon Landau tako je izjavio da Fox nije shvaćao potrebe promoviranja igre putem marketinga. Drugim riječima, Ubisoftu nije bilo dozvoljeno lansirati rani trailer za Avatar: The Game. Kada je film izašao, za to je već bilo kasno – kritike su pokopale igru, a to je u blagdansko vrijeme najgora moguća stvar koja vam se može dogoditi. Rekli smo ovo već i prije, ali Ubisoft nas očito nije htio slušati: da igra nije imala lošu priču, monotonu i repetitivnu akciju, užasnu strukturu misija te beskoristan multiplayer, taj im trailer ne bi ni trebao.

Komentari (5)

  • [proGABBEing] Ixy

    23.04.2010 - 10:47

    Hah, pa tako nekako je izgledao i film, pa je svejedno najprofitabilniji film ikad. 🙂

  • wyzard

    23.04.2010 - 11:24

    da, ali je cijena jedne ulaznice bitno manja nego cijena jedne igre od koje se očekuje da te zabavi više od dva i pol sata.

  • Mayhem

    23.04.2010 - 12:58

    o jbt pa svakom se moze dogodit da im neka igra ne prodje najbolje…
    a i bas ce netko ic igrat igru kad je film krcat efektima

  • Mansky Hunt

    23.04.2010 - 16:27

    Ma jebeš Ubisoft i njihov Avatar.

  • AIRGUNS FREAK

    23.04.2010 - 22:40

    Po NJIHOVOM svi su krivi,ALI ne i očito loša igra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?