HCL.HR

Ubisoftov EndWar vraća se kao F2P browser igra za PC i Mac

Stjepan Fikter 11.09.2013.   •   0 komentara


Francuski izdavač oživjet će EndWar IP u obliku EndWar Onlinea – F2P browser naslova koji će biti dostupan za PC i Mac. Naravno, tu je i trailer koji najavljuje igru.

Tom Clancy’s EndWar vraća se u ponešto izmijenjenom obliku. Igra je ovaj puta dobila Online dodatak u nazivu i odlazi u free-2-play vode kao browser naslov iduće generacije za PC i Mac. Tako barem u traileru kažu.

Developer je i ovoga puta Ubisoft Shanghai koji je zaslužan za EndWar prvijenac, strategiju u kojoj smo upravljali glasom na PC, X360 i PS3 platformama.

Tom Clancy’s EndWar Online smješta nas u razdoblje poslije trećeg svjetskog rata gdje se borimo za preostale resurse i ponovno izgrađujemo domovinu. Borbe će se voditi u realnome vremenu, vojska će napredovati u RPG stilu i imat ćemo na raspolaganju singleplayer izazove kao i borbe protiv drugih igrača.Od frakcija moći ćemo birati između visoko tehnoloških Europskih Enforcersa i Ruskih Spetsnaza koji preferiraju silovitu taktiku.

Thomas Painçon, EMEA free-to-play izdavački direktor u Ubisoftu, kaže: “Bili smo u potrazi načina da se vratimo EndWar fanovima i našli smo pristupačan način u obliku naslova Tom Clancy’s EndWar Online. Pružajući gameplay direktno u internet pregledniku nadamo se da će strani i novi fanovi uživati u novome EndWar iskustvu i pridružiti se u nastojanju da vode svoju frakciju do pobjede.”

Tom Clancy’s EndWar Online trenutačno je u beta fazi i možete se prijaviti za testiranje putem službene web stranice.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?