HCL.HR

UEFA Euro 2016 bit će besplatan DLC za PES 2016

Zoran Žalac 20.11.2015.   •   6 komentara


Iz Konamija su poručili kako kupce Pro Evolution Soccera 2016 neće teretiti novim troškovima za licencirani dodatak povodom nadolazećeg EURO 2016 natjecanja.

Sredinom ove godine Konami je ponosno objavio kako su od EA Sportsa ugrabili licencu za UEFA Euro 2016. Tada još nije bilo jasno što će s tom licencom učiniti – iskoristiti ju za zasebnu igru ili pak za svoj Pro Evolution Soccer. Danas je to pak razjašnjeno, a vijesti su dosta dobre za same igrače, odnosno one koji su kupili PES 2016.

Naime, Erik Bladineres iz Konamija poručio je kako još nije isplanirano kakav će sadržaj biti dostavljen za UEFA EURO 2016, no da je odlučeno kako će on biti besplatan svim postojećim i budućim vlasnicima PES-a 2016. Drugim riječima, potvrđena je „ekspanzija“ iliti DLC paket, ali po prvi puta bit će to sadržaj povodom velikog nogometnog turnira koji se neće dodatno naplaćivati.

Prije četiri godine EA Sports je za Fifu 12 lansirao proširenje po cijeni od 16 funti. Godine 2014. za svjetsko prvenstvo u Brazilu prodali su zasebnu igru po upola manjoj cijeni od standardne. Konami je očito krenuo drugačijim putem, a sad samo treba vidjeti hoće li se barem držati nekih standarda kvalitete. Jer ovogodišnji PES pokazao je da ni dva mjeseca od izlaska igre nisu u stanju dostaviti obična ažuriranja momčadi, a kamoli nove turnire, grafike i ostalo.

Komentari (6)

  • movie

    20.11.2015 - 19:19

    Lijepo su im uvalili. Skupa licenca za besplatan proizvod. Da se naslutiti da će to biti ista igra drugog imena jer nema ekonomske logike razvijati nešto što ćeš podijeliti besplatno..

  • Laza7

    20.11.2015 - 23:00

    Reci cu vam sta ce to biti. Obican SKIN bez ijedne znacajnije promene kada su u pitanju gameplay i grafika. Ko je lud da za dzabe daje nesto a da je to kvalitetnije ? Alo, pricamo o Konamiju… Smejurija.

  • vjkzg

    21.11.2015 - 11:02

    Laza7 kaže se "smijurija" na portalima sa ovih prostora.BTW:ako ti igra i Konami nevaljaju jednostavno ih nekoristiš a ne pljucaš i to još nepismeno.Nemoj kaj zamjerit al treba odrast u glavi za shvatit neke stvari.Mene a i hrpu druge ekipe PES 16 veseli i netražimo mu dlaku u jajetu i ovakvim detaljima se veselimo tako da kome nepaše pravac EA

  • MoGaming

    21.11.2015 - 11:37

    Konami opet kasni sa licencama klubova i repka ali bar daju nesto,vi fifa fanboys pljujete po ovom a u fifi samo sto nisu poceli naplacivat po satu igranja

  • Avenger

    22.11.2015 - 10:32

    Pa ovo je bas super, a sto se tice licenca klubova i dresova pa to je vecinom rijeseno, igra je pametno ostavila mogucnost da sami ubacite dresove i prominite imena klubova a uz pomoc fanova ima vec masu liga rjesenih, cak je i nasa reprezentacija dobila dresove i sliku cacica za ubacit, a igra sama daje mogucnost da one igrace glupavih imena zaminite se modricem,manjdom i ekipom, mislim da jedino srne i corluke nema…. a za ekipa tipa borusije dortmund se treba malo potrudit za naprvait kompletn tim, a na youtube san vidia da dosta faonva je napravilo kompletnu bundes lig, ima logo,klubove i sve, a kad igra ima ovako dobar gameplay isplati se potrudit malo…..

    • Avenger

      @Avenger, 22.11.2015 - 10:33

      zaboravio sam spomenit da pricam o pes za ps4

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?