HCL.HR

UFC borci u next-gen ruhu igre EA Sports UFC

ToxarE 04.02.2014.   •   4 komentara


Novi screenshoti iz next-gen borilačke igre EA Sports UFC pokazuju snagu novog Ignite enginea kroz polugole borce mišićavih tijela i neobrijanih lica. Pogledajte!

EA Sports je objavio mnoštvo novih screenshota iz nadolazeće borilačke igre s UFC licencom jednostavno nazvane EA Sports UFC. Igra je najavljena još na E3 sajmu u lipnju prošle godine s datumom izlaska zakazanim za proljeće 2014-te. Nove informacije o igri nismo dobili, no još od prije znamo kako će izaći samo za next-gen konzole PS4 i Xbox One te biti pogonjena EA Sportsovim novim Ignite Engineom.

“Kako bi povećali imerzivnost i osjećaj koji pravi borci imaju u oktagonu, ljudi koji rade na igri su stvorili novi sustav umjetne inteligencije koja igračima omogućava mijenjanje strategije tijekom borbe. Osim toga, u igru će biti uključen sistem potpune deformacije tijela kako bi se igrači što bolje povezali sa svojim borcem osjetivši svaki udarac koji i on primi. Figurativno govoreći.”, pisao je naš Renato prilikom najave igre na E3-ju.

Nove screenshote na kojima će oni koji prate ovaj sport primijetiti mnogo poznatih lica, provjerite ispod ovih riječi. Ispod izdvajamo samo četiri slike, a ostatak provjerite u punoj galeriji.

Komentari (4)

  • trulex

    04.02.2014 - 17:58

    shugavo je ovo

  • Spalato1312

    04.02.2014 - 18:54

    samo radi ovakvih naslova se isplati kupit playstation ili xbox, pc nece nikad vidit ovakve naslove a i ostale eksluzive..

  • Rockavella

    04.02.2014 - 19:09

    Forrest je lijepo modeliran i teksturiran. Čak i neki drugi stvarno nisu loše napravljeni, ali Rashad mi je malo off, dobro možda je kut rendera loš. Sve u svemu, dugi niz fan MMA, ali nažalost niti ovo neću moći grati jer ne posjedujem niti jednu od navedenih konzolu. BUMMER!

  • IaMarmageddoN

    04.02.2014 - 22:22

    UFC 3 je grafički, mehanički i multiplejerski bila dobra igra, sumnjam da će me neke stvari u UFCu4 iznenaditi baš previše. AI mi je ionako nebitan u UFCu kada sam se stalno borio sa frendovima, malo u igri a malo izvan nje 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?