HCL.HR

Ugrabite duplo više RP-a i novca za Humane Labs Raid u GTA 5

Igor Belan 22.07.2015.   •   3 komentara


Rockstar vam ovog tjedna daje dobru priliku da se obogatite u GTA 5. Zaigrate li Humane Labs Raid misiju dobit ćete duplu porciju RP-a i keša.

Rockstar je odlučio dati vam dodatni povod da se upustite u riješavanje Heistova u GTA Online ovoga tjedna. Sve do 26.07. u GTA Online svijetu u tijeku je akcija kojom će vas igra nagraditi s dvostruko više RP-a i novca za rješavanje misija vezanih za Humane Labs Raid. To uključuje i setup misije i veliko finale, odnosno konačni raid.

Prošli vikend imali su istu promociju za Prison Break Raid, kada su također spustili cijenu određenih vozila vezanih za heist misije i ponudili duplu dozu RP-a za neke druge aktivnosti u Onlineu.

I tijekom ovog tjedna nude dvostruko više RP-a za određene aktivnosti čak i izvan spomenutog Heista. Osim toga, momci i djeve iz Rockstara su rekli da će tijekom tjedna ponuditi i popuste na određene komade opreme, pa imajte i to na umu dok prolazite pokraj virtualnih trgovina u igri. Što se duple porcije RP-a u raznim aktivnostima u Onlineu tiče, na izvornom engleskom jeziku prenosimo koje su aktivnosti uključene u akciju:

– Plane Takedown
– Flight School
– Destroy Vehicle Targets
– Complete a Gang Attack
– Deliver an Export Vehicle to Simeon
– Parachuting
– Deathmatch: Kill 2 Enemies Within 10 seconds, Kill an Enemy Within First 30 seconds
– Vehicle Deathmatch: Kill 2 Enemies Within 10 seconds of Each Other, Kill an Enemy Within First 60 seconds, Get a Killstreak, Get First Kill

Inače, jeste li znali da je ekipa iz HCL Crewa odavno riješila Humane Labs Raid? O da i sve smo dokumentirali. Pogledajte ova dva videa da vidite mene i ekipu moderatora s HCL foruma kako rješavamo sve setup misije prije nego krenemo na veliko finale – glavni heist.

Komentari (3)

  • Zorinho20_HR

    23.07.2015 - 07:08

    Već sam i zaboravio na GTA Online.

    • pesek32

      @Zorinho20_HR, 23.07.2015 - 08:44

      I ja isto. Bezveze je kad igraš s random ljudima.

  • ingenieur

    23.07.2015 - 14:41

    Dodajte ako biste htjeli neke normalne heistove 🙂 dzingenieur (PS4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?