HCL.HR

Ugrabite kultne naslove za siću u novoj Humble Bundle promociji

Juraj Bevandić 20.02.2016.   •   0 komentara


Humble Bundle je podršku inicijativi za promociju igara nezavisnih developera ponudio sastavivši jedan jako privlačan paket igara među kojima se mogu pronaći i kultni naslovi za malu lovu.

humble

Orbyt Play je inicijativa za promociju i proslavu igara nezavisnih developera. Za njih će danas na YouTubeu razne popularne ličnosti poput Jesseja Coxa, Super Beard Brothersa, Alexa Facianea i Jirard Khalila streamati indie igre, a u intervjuima i kao posebne gošće još će im se pridružiti Tim Schafer i druga velika imena gaming industrije.

Jedan od načina reklamiranja i privlačenja gledatelja je putem Humble Bundlea, koji je u njihovu čast pripremio privlačnu tjednu ponudu. Za minimalnu cijenu od jednog dolara dijele tvrdokorni platformer sa zanimljivim zapletom INK, rani pristup frenetičnim SpeedRunnersima i Divekick koji pojednostavlja borilačke igre do temelja, ali ima iznenađujuće puno napetih taktika i bitki.

Za trenutačno prosječnu cijenu od točno 3.18 dolara uz te tri igre dobivate Dead State: Reanimated, RPG koji izgleda pomalo blesavo ako ćemo biti iskreni. No, puno važnije, dobivate dobar remaster kultnog Grim Fandanga, koji je kao što vjerojatno znate Igorova najdraža igra i koji nije mogao odoljeti prokomentirati kada je prerađen.

Fiksnih osam dolara otključava sve prethodno navedene igre i Party Hard, stvarno zanimljivu mješavinu stealtha, strategije i čiste manijakalne koljaže, dok najviši stupanj od dvadeset i šest dolara uz sve te igre dodaje i Orbyt Play majicu.

Kao što je uvijek slučaj sa Humble Bundleom, dio vaše uplate koji možete sami odrediti ide u dobrotvorne svrhe, a ovoga puta to ide Entertainment Software Association udruzi i još jednoj dobrotvornoj udruzi po vašem izboru sa popisa od preko tisuću organizacija. Točno im čovjek ne može reći „ne“.

Koliko često kupujete na Humble Bundleu? Hoćete li pratiti Orbyt Play ovaj vikend?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?