HCL.HR

Ultra Street Fighter IV donosi YouTube integraciju

nebel 25.01.2014.   •   4 komentara


Svoje najbolje mrežne mečeve i poteze u Ultra Street Fighteru IV igrači će moći dijeliti na YouTube usluzi direktno iz same igre.

Ultra Street Fighter IV za sada nije najavljen za konzole nove generacije, no to ne znači da u verzijama za PS3 i X360 (kao i PC) neće imati nadasve zgodnu mogućnost dijeljenja snimki mečeva ili dijelova meča preko YouTubea direktno iz same igre. Naime, Capcom je najavio kako će u novom izdanju SF IV donijeti integraciju s popularnim YouTubeom te će igrači poslije mečeva moći odabrati što žele uploadati na dotičnu uslugu i u kojoj kvaliteti – niskoj ili visokoj. Dakle – neće vam biti potrebne nikakve dodatne kartice za snimanje već će to igra obaviti sama.

Capcom je također naglasio da ovo nije zadnji novitet USF-a koji ima za najaviti. Već smo ranije čuli da u igru dolaze novi likovi i nove razine, među novim gameplay mehanikama naći će se Ultra Combo Double, Red Focus Attack i Delayed Standing, a od novih modova tu su Elimination i Online Training.

Ultra Street Fighter IV izlazi u lipnju za X360 te PS3, tijekom kolovoza stiže na PC, a vlasnici Super Street Fightera IV moći će ga nadograditi po cijeni od 15 dolara. Svi ostali igru će moći kupiti po cijeni od 40 dolara (30 dolara za PC).

Komentari (4)

  • Apocalypse4987

    25.01.2014 - 11:48

    lipo, al ko će to gledan na yt?

  • Andjo

    25.01.2014 - 12:06

    Pa dobro koliko verzija tog Sreet Fightera IV ima? Koja je razlika? lol

    • Emperor Ghaleon

      @Andjo, 25.01.2014 - 12:14

      Mislim da je ovo četvrta. Mislim. (ako ne i peta) Ali ne brini, bit će njih još. Očekujem ih još 3 za PS4 i X1 konzole. Umjesto da rade na novom nastavku… Al' ovo je zbilja komedija da će se tek sada moći uploadati na Youtube. Pa sa 3rd Strike-om je to bilo moguće odmah po izlasku PS3/X360 verzije (godina 2011.)

    • Ja sam(i uvijek ?u biti)

      @Andjo, 25.01.2014 - 14:40

      SF IV, SSF IV, SSF IV: AE i sad će USF IV

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?