HCL.HR

Uncharted 3 multiplayer potvrđeno besplatan

Renato Pedišić 27.02.2013.   •   2 komentara


Sony je potvrdio kako multiplayer mod Uncharteda 3 postaje besplatno i standalone PSN iskustvo, ali samo do 15. levela nakon čega je napredak moguć jedino po sistemu kol’ko para tol’ko muzike.

Uncharted 3: Drake’s Deception više ne zahtijeva online pass za pristup svojoj multiplayer komponenti već je taj mod postao besplatno i standalone iskustvo, barem do određene razine. Naughty Dog i Sony su omogućili svima koji posjeduju PSN račun da pristupe igrinom kompetitivnom multiplayeru, ali isključivo do 15. levela nakon čega plaćanje za napredak postaje obavezno, a igračima će biti ponuđene dvije mogućnosti – ili će plaćati otključavanje level capova ili će kupiti Uncharted 3 GOTY izdanje koje sadrži 12 DLC-ova, kooperativni multiplayer, singleplayer mod i preko 40 “skinova”.

Cijene u F2P verziji trećeg Uncharteda kreću se na sljedeći način:

– Podizanje level capa do 25. levela – 4.99 dolara
– Co-op Arena (sa Shade modom) – 9.99 dolara
– Co-op Adventure (s Fort co-opom) – 11.99 dolara
– Potpuno uklanjanje level capa – 19.99 dolara
– Uncharted 3 GOTY: digitalna verzija – 39.99 dolara

Naughty Dog je najavio kako će s vremenom učiniti mogućim i kupnju standalone singleplayera, novih mapa i split-screena, a napomenuto je da je kod trenutne ponude aktivno retroaktivno podizanje levela – igrač nakon 15. levela skuplja iskustvo u pozadini te nakon kupnje dodatnih razina može odmah preskočiti nekoliko razina, ovisno o količini akumuliranih iskustvenih bodova.

Potpuni dojam o isplativosti ove ponude dobit ćete nakon što pogledate novi Sonyjev promotivni video koji pokazuje najatraktivnije snimke iz multiplayer komponente Uncharteda 3.

Izgleda dobro, zar ne? U svakom slučaju vas ništa ne košta sve to malo isprobati.

Komentari (2)

  • CroDruid

    27.02.2013 - 18:11

    He, jel tko isprobao? Meni piše tamo na PSN-u Uncharted 3 Multiplayer – franch language. WTF?

  • Mu?ki Provokator

    28.02.2013 - 15:08

    Ma ja sam skinuo i ustvari ti skida 6-7 pack-va (german, polish, french) i sve sam ih prekinuo osim "obicnog" bez imena jezika koji je ustvari na engleskom

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?