HCL.HR

Uncharted 4 pruža mogućnost sudjelovanja u dijalozima?

Stjepan Fikter 06.12.2015.   •   6 komentara


Osim što možemo saznati nekoliko detalja o Nathanu i njegovom bratu Samu, novi trailer demonstrirao nam je i mogućnost izbora odgovora u dijalogu unutar cutscene.

U razmaku od dva dana, Sony je pripremio dva nova trailera za Uncharted 4. Prvo smo na Game Awardsu upoznali novog lika Nadine Ross, a na PlayStation Experienceu vidjeli smo trailer koji bi mogao biti i samo otvaranje igre.

Ovaj put, fokus je stavljen na Nathana i njegovog brata Sama čiji ga je dolazak u potpunosti iznenadio, a nama prezentirao mogućnost sudjelovanja u dijalogu unutar cutscene. Hoće li se ova mogućnost pojavljivati više puta tijekom igre i na kraju imati ikakav utjecaj na samu radnju i završetak priče, još nije poznato.

Trailer također otkriva i nove detalje u odnosu između braće pa svi koji si ne žele spoilati radnju prije 18.03. iduće godine kada Uncharted 4: A Thief’s End izlazi, možda bi trebali preskočiti gledanje videa.

Komentari (6)

  • Mentor

    06.12.2015 - 16:40

    Zašto vam u naslovu stoji znak (?) kad je očito u videu da je takvo nešto implementirano u igri ?

  • Juventino

    06.12.2015 - 17:25

    Trebali su ponuditi među opcijama i onu avanturu kada su Drake i Sully bili u Čileu, ko je igrao treci dio zna o cemu pricam 🙂

  • SinCr00

    06.12.2015 - 17:33

    Vjerojatno će se ponekad pojaviti takva opcija, ali ne vjerujem da će imati nekog utjecaja na radnju i završetak. Vjerojatno samo neke sitne odluke.

  • rafter950

    07.12.2015 - 10:11

    I nije neka inovacija. Bilo je toga prije i u manje zahtjevnim naslovima. Bit ce zanimljivo vidjeti hoce li odabir odredene solucije imati bitnog utjecaja na daljnji tok pa i sam epilog radnje. Kako bilo, svaki novi UNCH vrijedan je paznje, pa ga svakako treba zaigrati.

  • mickolopi

    07.12.2015 - 15:26

    Možda cut scene budu malko drugačije, ali tok igre definitivno neće promijeniti.

  • Ementaler

    @Ementaler, 06.12.2015 - 16:54

    Zato jer smo napisali "dijalozima", a ovo je samo jedan primjer koji po svemu sudeći uvijek vodi na istu stvar.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?