HCL.HR

Čekanju je došao kraj, Uncharted 4 stigao u trgovine

sponzorirani članak 10.05.2016.


Uncharted 4, poznatiji i kao najimpresivnija igra za PlayStation 4 ove godine, od danas je u trgovinama – jeste li ga već nabavili?

uncharted-4-hrvatska

Malo koja igra može zapaliti fanove PlayStationa kao novi nastavak Uncharted serijala, no najnoviji nastavak Uncharted 4: A Thief’s End nije tu da samo uzburka vode PlayStation zajednice, već gaminga općenito.

Uncharted 4 od danas je u trgovinama diljem Hrvatske, a mi ga kriomice igramo ovih dana za potrebe recenzije (koja stiže sutra) pa vam iz prve ruke možemo potvrditi da se radi o jednoj od najljepših igara koje je svijet gaminga ikada vidio. Srećom, ljepota Uncharteda 4 nije samo površinska – gameplay je također vrhunski uz nove pokrete, oružja i napete situacije na egzotičnim lokacijama. Pogledajte samo ove spoiler-free screenshote što smo ulovili iz igre.


Sudeći po forumskim komentarima, iste hvalospjeve će vam poručiti i prvi igrači što su igru prednaručili pa su već jutros zaigrali posljednju avanturu Nathana Drakea i ekipe. Ova igra ne samo da pokazuje što neki od najtalentiranijih dizajnera u industriji igara mogu učiniti uz odgovarajući budžet, već i za što je sposoban hardver PlayStationa 4.

Zbog ovakvih ekskluziva kupuje se konzola, a sasvim prigodno je stoga što u Hrvatskoj od danas možete kupiti i posebno izdanje PS4 1TB konzole uz koje dobivate i Uncharted 4.

Ako PS4 konzolu već imate pa vas zanima samo igra, u ponudi Sancta Domenice pronaći ćete sve od standardnog „plus“ izdanja Uncharteda 4 (koje dolazi uz neke multiplayer bonuse) preko 100kn skupljeg Special Editiona što dolazi u posebnoj kutiji uz još par zanimljivih bonusa, pa sve do rijetkog kolekcionarskog izdanja za najveće fanove. Potonje košta 999kn, dolazi u zaista golemoj kutiji, a osim igre te raznih in-game bonusa, donosi i veliku visokokvalitetnu figuru Nathana Drakea što možete ponosno držati na polici kao dokaz  da ste istinski ljubitelj Uncharted serijala.

Osim naše recenzije, očekujte uskoro i mali serijal video komentara iz Uncharteda 4 na HCL-u.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?