HCL.HR

Uncharted film ponovno je na nuli

Zoran Žalac 26.06.2015.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Snimanje filmske adaptacije Uncharteda još nije krenulo, a projekt je po treći put izgubio redatelja.

Filmskoj adaptaciji Uncharteda ne cvjetaju ruže. O njoj se govori još od 2009. godine i nakon dugo vremena izgledalo je kako bi snimanje filma moglo početi ove godine. Međutim, iako je scenarij navodno bio gotov, prošavši kroz nekoliko revizija, nešto tu jednostavno ne štima. Dokaz za to je prekid suradnje redatelja Setha Gordona sa Sony Picturesom.

Prema jednim navodima, do razilaženja je došlo jer je Sony smanjio budžet za produkciju filma, dok drugi tvrde kako se ponovno krenulo u novom smjeru. Dosadašnji plan bio je takav da bi Uncharted film trebao imati vlastitu priču, nevezanu za onu iz igara. Bio bi to akcijski film u stilu Tomb Raidera, no sada je to sve pod velikim upitnikom. U bilo kojem slučaju, nerealno je vjerovati da ćemo Uncharted na kino platnima vidjeti prije 2017. godine, ako ga uopće i dočekamo.

Srećom, igrama ide daleko bolje – krajem ove godine originalna trilogija stiže u prerađenom izdanju za PlayStation 4, dok se početkom 2016. priča nastavlja uz Uncharted 4: A Thief’s End.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?