HCL.HR

Uncharted: The Nathan Drake Collection uskoro dobiva demo

Gregor Stojev 15.09.2015.   •   2 komentara


Uz najavu datuma kada ćemo moći probati demo kolekcije Uncharteda stiže nam i trailer dužine 11 minuta u kojem ponovo gledamo jednu od poznatijih scena Nateove pustolovine.

Uncharted serijal poznat je po tome što je bio jedan od glavnih pokazatelja mogućnosti prošle generacije konzola. Ako niste bili među igračima koji su uživali u ovom pustolovnom serijalu uskoro ćete moći probati dotjeranu verziju PS3 igre na svojoj PS4 konzoli i saznati zašto je u svoje vrijeme dizao prašinu.

Uncharted: The Nathan Drake Collection sastojat će se od Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves i Uncharted 3: Drake’s Deception, a uz to je uključen i ulazak u multiplayer betu nadolazećeg Uncharteda 4: A Thief’s End. Demo će biti dostupan 29.9., a šnita igre koju ćete moći zaigrati bit će bitka u Nepalu iz Uncharteda 2: Among Thieves.

Iako je Uncharted u svoje dane izgledao nevjerojatno, danas već pokazuje znakove starenja, zbog toga je donesena odluka da se kolekcija malo i dotjera, što je na mjestu Naughty Doga izveo studio Bluepoint Games. Kako Nathan Drake Collection izgleda u akciji pogledajte u novom traileru koji nam prikazuje jednu od pamtljivih scena iz prvoga Uncharteda.

Uncharted: The Nathan Drake Collection izlazi sljedećeg mjeseca, 9.10. a u ponudi će također biti i novo PS4 Bundle pakiranje koje će sadržavati kolekciju. Posljednji nastavak Uncharted serija – Uncharted 4: A Thief’s End očekuje se u ožujku sljedeće godine.

Komentari (2)

  • InDy4962

    15.09.2015 - 19:35

    Naughty Dog [3

  • Toma_HR

    16.09.2015 - 20:46

    Još u 7.-om mjesecu napravljen preorder!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?