HCL.HR

Unrealom 4 pokretana horor avantura Dead Crusade treba vašu pomoć

Stjepan Fikter 10.04.2014.   •   6 komentara


Ako ste se ikada zapitali kako bi izgledali srednjovjekovni zombiji pogonjeni Unreal Engineom 4, Dead Crusade ponudit će vam odgovor u slučaju uspješne Kickstarter kampanje.

Aesthetic Games uz pomoć Kickstarter kampanje želi oživjeti svoju viziju srednjovjekovne Europe u kojoj je crna smrt pobila više milijuna ljudi, a da to ne bude dovoljno, virus je poprimio zlokobniji oblik te svoje domaćine pretvara u zombije gladne mesa. U slučaju uspješne kampanje u kojoj developeri traže 250 tisuća dolara, Dead Crusade će nam ponuditi mogućnost da samostalno ili kooperativno ubijamo nemrtve dok razvijamo vlastitog lika.

Developeri kažu da ovo nije još jedan generičan fantasy naslov zbog toga što radnja za osnovu uzima stvarni događaj i bogatu povijest dok je dizajn kampanja inspiriran stvarnim lokacijama kao što su stare ulice Venecije. Zombiji, odnosno ‘Plagued’ kako su ih nazvali, osim što će se moći saginjati, izmicati, blokirati te se suprotstaviti vašim napadima, imat će i sistem dinamičnog ponašanja koji će svakom zaraženom dati različite karakteristike. Unikatnih neprijatelja i bossova također ne bi trebalo nedostajati.

Igraču će se na raspolaganje pružiti četiri klase koje će se moći kombinirati u online igranju te nadograđivati, dok bi se za raznolikost gameplaya trebao pobrinuti dinamičan sistem zadataka. Posebno interesantno je da će prilikom online igranja zombiji moći zaraziti igrača, a dok neki ugrizi neće biti smrtonosni, drugi će predstavljati opasnost za preživjele.

Dead Crusade pokretat će Unreal Engine 4 koji će uz lijepu grafiku omogućiti da borba bude u stvarnome vremenu i dinamična. Tako će se iz prvog ili trećeg lica u potpunosti moći utjecati na napade pa ako promašite protivnika znati ćete da je to u potpunosti vaša krivica. Ako igra dostigne svoj cilj, trebali bi je zaigrati na PC-ju u prosincu 2015. godine.

Komentari (6)

  • goldfinger

    10.04.2014 - 16:32

    Nisam baš siguran da će im uspjet kickstarter…

  • Emperor Ghaleon

    10.04.2014 - 17:34

    Čekaj malo… igru pokreće Unrel Engine 4? Za to treba licenca, ne? Plaćaju Epic Games-u za korištenje UE4. Ako za to imaju lovu, koji ***** onda sakupljaju preko Kickstartera? …i onda su se neki članovi čudili kad sam rekao da ne podržavam nijedan Kickstarter projekt.

    • snowblind

      @Emperor Ghaleon, 10.04.2014 - 17:44

      Da si kliknuo na link i pogledao video, znao bi da su već sami uložili novac u razvoj te da su imali licencu za UE3, dok im je Epic izašao u susret s UE4. Uostalom, izgleda da si i propustio vijest u kojima se CryEngine i UE4 mogu licencirati za 20 dolara.

    • Emperor Ghaleon

      @Emperor Ghaleon, 10.04.2014 - 17:49

      Sad mi je jasnije.

  • Apocalypse4987

    10.04.2014 - 17:50

    izgleda neloše

  • Yotta

    11.04.2014 - 21:23

    brate,usraše sa ovim štakor mutantom na kraju i to pošteno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?