HCL.HR

Upoznajte Battles of Kyrat – Far Cry 4 u PvP modu

Stjepan Fikter 31.10.2014.   •   1 komentara


S novim Far Cryom vraća nam se i napucavanje između igrača. Battles of Kyrat sukobit će dva tima od pet ljudi unutar tri moda i deset mapa koje stižu po izlasku igre.

Ubisoft je otkrio Battles of Kyrat, pet na pet PvP mod koji stiže s četvrtim nastavkom Far Cry serijala. Igrači će u njemu moći birati između dvije strane – Golden Path pobunjenika i Pagan Minove elitne Rakshasa straže čije razlike neće biti samo vizualne. Tako će se Rakshasa na bojištu moći pojavljivati na slonovima te pozivati divlje životinje uz mogućnost nestajanja u džungli. Budući da imaju pomalo natprirodne moći, za oružje će koristiti luk i strijelu. S druge strane, pobunjenici će se držati provjerenog modernog automatskog naoružanja uz korištenje vozila za kretanje po mapama, a tu su i tornjevi pomoću kojih mogu označivati skrivene protivnike iz daljine.

Osim timova, njihovih mogućnosti i naoružanja, predstavljeni su i modovi u kojima ćemo pucati jedni na druge. U Outpostu timovi će se boriti za kontrolu točaka, dok će u Propgandi pobunjenici morati uništavati objektive koji su pod Rakshasihnom stražom. Posljednji mod Demon Mask je varijacija Capture the Flaga.

Prosječno trajanje mečeva bit će oko 20 minuta, a po izlasku igre očekuje nas 10 mapa. Kako borbe izgledaju u pokretu, možete provjeriti putem priloženog trailera. Far Cry 4 igramo od 20. studenog na PC-ju, PlayStationu 3,4 te na Xboxu 360 i Xboxu One.

Komentari (1)

  • heredino

    31.10.2014 - 18:02

    Uopće ne znam kako bi ovo protumačio…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?