HCL.HR

Upoznajte čudovišta koja će nas plašiti u Resident Evil: Revelationsu 2

Stjepan Fikter 08.01.2015.   •   1 komentara


Kako se bliži izlazak Revelationsa 2, Capcom je pripremio nekoliko detalja o protivnicima koji će nas htjeti okusiti, a tu su i screenshoti da ih možemo bolje upoznati.

Da budemo spremniji za novu strašljivu avanturu, Capcom nam je otkrio nekoliko novih detalja o protivnicima koje ćemo susresti u Resident Evil: Revelationsu 2. Budući da je u pitanju Resident Evil i njegove abominacije, ne treba čuditi što su sva čudovišta malo živčana te žele okusiti naše meso. Recimo, Revenant je stvorenje sašiveno od više trupala, a da pronađemo njegovu slabu točku, pomoći će nam novi lik, Natalia, sa svojom posebnom vještinom.

Zatim imamo Othrus, divlje zvijeri koje vole napadati u čoporu, a Sploder je mutirana verzija Afflicteda s čirovima koji pri napadu mogu eksplodirati te zaslijepiti igrača ispuštenom tekućinom. Da vidite njihovu vanjsku ljepotu samo posjetite našu galeriju u kojoj vas čekaju novi screenshoti.

Za kraj ćemo vas još samo posjetiti kako Resident Evil: Revelations 2 izlazi u obliku epizodnog formata na tjednoj bazi, a prvo poglavlje bit će spremno već 18. veljače i to za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One. Igrači koji preferiraju fizičko izdanje igre, morat će se strpjeti do 13. ožujka, ali će zbog toga dobiti i nekoliko dodatnih stvari.

Komentari (1)

  • Ovcaodnovca

    08.01.2015 - 16:48

    odakle se ove vijesti preuzimaju…… mislim sa kojeg portala, wwwa il ćega god već

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?