HCL.HR

Upoznajte Heroes of the Storm kroz alpha gameplay video

ToxarE 14.03.2014.   •   0 komentara


Blizzard je osmominutnim videom pojasnio kako se igra i što očekivati od njihove MOBA igre pod nazivom Heroes of the Storm.

Blizzardov paprikaš triju franšiza – Diabla, Warcrafta i Starcrafta – bliži se alpha testiranju, a tim povodom Heroes of the Storm pojašnjen nam je nešto detaljnije kroz osmominutni video. Kao što ćete vidjeti u nastavku, igrači će u tehničkoj alphi imati pet heroja koji će se rotirati svaki tjedan. Leveliranje će otključati još jedan dodatni slot, a likovi poput Diabla ili Kerrigan moći će se kupiti ingame valutom ili stvarnim novcem. Sudeći po videu, mogli bi koštati oko 7,49 dolara, iako će se cijene vjerojatno mijenjati do izlaska stabilne verzije.

U alphi će biti dostupni practice, cooperative i versus modovi, a trebat će ih prvo otključati prije nego se možemo sukobiti s drugim igračima. Više o svim tim modovima saznat ćete u donjem videu. Prijave za alpha testiranje su otvorene, pa ako vas zanima Blizzardov MOBA naslov, svakako se prijavite i ne dajte da vas obeshrabri to da će prvotna faza testiranja biti ograničena za igrače s područja SAD-a.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?