HCL.HR

Upućuje li novi kraj Watch Dogs 2 da će se nastavak odvijati u Londonu?

Juraj Bevandić 15.02.2017.   •   9 komentara


Novi patch za Watch Dogs 2 malo je izmijenio kraj igre, a fanovi su otkrili tragove koji upućuju na to da će dobiti nastavak koji će se odvijati u Londonu.

Upućuje li Watch Dogs 2 DLC

Watch Dogs 2 je nastavak koji se nije bojao riskirati i isprobati nove stvari što je Ubisoftu upalilo jer je i na našem sudu prošao bolje od prethodnika i jako dobro općenito. Bilo bi posve razumljivo stoga da Ubisoft već planira nastavak, a neki su fanovi uvjereni da već imaju informacije o tome što i gdje nam Ubisoft sprema.

Imajte na umu da priloženi video sadrži spoilere za cijelu igru s obzirom da je se pokrene na kraju igre i ukratko sažme cijelu priču. No, novom zakrpom koja je igru pripremila za nadolazeći DLC dodan je i kratak razgovor na kraju tog videa u kojem dvije osobe komentiraju kako se DedSec proširio ostatkom svijeta. Domišljati fanovi su brojeve u naslovu zvučne datoteke upisali u Google Maps i otkrili da se radi o koordinatama u Londonu.

S obzirom da će se najavljeni DLC koliko nam je poznato odvijati u San Franciscu, fanovi su uzbuđeni da bi se koordinate mogle referirati na novi nastavak koji će biti smješten u Londonu. A glasnogovornik Ubisofta samo je potpalio glasine kada je komentiravši novu završni video izjavio da su htjeli dodati nešto na kraj kampanje što bi proširilo priču i nagovjestilo potencijalnu budućnost DedSeca.

Komentari (9)

  • delight353

    15.02.2017 - 17:45

    Super! Dvojka puno bolja od jedinice! Steta sto vozni park i AI protivnika nisu bolji. Naravno, PC port je mogao biti “ispeglaniji”. Inace dobra igra!

  • closingtime

    15.02.2017 - 19:06

    To bi već bilo zanimljivo. Mjesto radnje mi je glavni razlog zbog čega mi se Watch Dogs 1 i 2 ne sviđaju, jer onda djeluju kao kopija GTA V.

    • delight353

      @closingtime, 15.02.2017 - 19:37

      GTA je imao radnju u Londonu… Prije ohoho godina.

    • closingtime

      @delight353, 15.02.2017 - 23:48

      Da, 18…. ali to dok je bio 2D top down shooter.

  • FOYE

    15.02.2017 - 19:40

    Treba malo pobjec iz SAD-a

  • josipk

    16.02.2017 - 11:08

    tako i treba

  • funky0308

    16.02.2017 - 13:36

    Koliko god mi se svidjala igra u pocetku, kupio sam je i igram je , toliko mi sve vise pocinje smetati preglup AI i cinjenica da cim zapucas cijeli San Francisco trci na tebe. Prica i grafa su OK, vrti se to skroz OK kod mene na kompu ali bas mi smeta taj debilni AI. U svakom sl., bolji je od jedinice. Malo moraju raditi na prici, ne samo tu, opcenito su im lose price u igrama.

    • berac_malina39

      @funky0308, 16.02.2017 - 18:32

      Ne znam za tebe, ali meni je priča u Watch Dogs (pogotovo prvi dio) super. Još uvijek ne shvaćam zašto se ljudima nije svidio prvi dio, jer je meni super. Ali različita mišljenja, eto. I nije samo Watch Dogs, ako se mene pita Ubisoft ima vrlo dobre priče u igrama, jedino što mi se nikada nije svidjelo je Animus u AC. Ali uglavnom, slažem se s tobom, ali ne u potpunosti. AI stvarno je malo glup.

    • funky0308

      @berac_malina39, 17.02.2017 - 15:46

      WD2 je meni OK po prici, kao sto rekoh, samo, u kojim to igrama, osim WDa, Ubi ima dobru pricu? Imao je nekada u AC serijalu ali davno je to bilo… pod dobru pricu mislim na igre kao RDR, TLOS, Uncharted, stariji AC naslovi, Heay Rain i sl… ali da, potpuno si u pravu, razliciti smo i normalno je da nam se ne svidjaju iste stvari. BTW, WD(1) , koliko je meni poznato nije lose prosao (kod kritike) zbog price, nego radi ogromnog downgradea i jos nekih stvarcica ali mislim da nije problem bio u prici.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?