HCL.HR

Urban Empire želi biti prava gradonačelnička simulacija

Zoran Žalac 11.03.2016.   •   3 komentara


Finski studio Fragment Production city building žanru doprinijet će simulacijom političkog vođenja grada kroz dva stoljeća njegovog postojanja.

urban-empire

Izdavačka kuća Kalypso Media imala je uspjeha sa Tropico serijalom, a isto se nada ponoviti s novom simulacijom izgradnje grada. Urban Empire je u razvoju kod finskog studija Fragment Production te obećava gospodarenje gradom kroz 200 godina, što uključuje i političko djelovanje kroz svoju dinastiju. Upravljanje gradom kreće u vrijeme industrijske revolucije, a trajat će do današnjeg vremena.

U igri ćemo imati prilike napraviti infrastrukturu i distrikte samog grada, a s gradskim vijećem prepirat ćemo se oko smjera kojim treba ići njegov razvoj. Naravno, kako to biva u politici, moći ćemo potplatiti ili ucijeniti svoje oponente. Na raspolaganju će nam biti četiri dinastije s kojima ćemo moći igrati, a svaka od njih imat će različite ciljeve i karakteristike.

Urban Empire trebao bi biti dovršen do jeseni ove godine, za sada samo u verziji za osobna računala.

Komentari (3)

  • AceRimmer

    11.03.2016 - 21:12

    Moj omiljeni zanr igara… malo je osjecaja u gaming svijetu predivnih poput pogleda na svoj ogromni grad koji radi kao urica.
    Tropico, ciji soundtrack upravo slusam :), mi je bio jedan od boljih city buildera pa vjerujem da ni ovaj Urban Empire nece razocarati pogotovo ako ta politicka dimenzija bude dobro odradjena, kao i najvazniji element city buildera – zivost i atmosfera grada.

  • chrizash

    11.03.2016 - 21:33

    ljubitelj sam mamgment igara pogotovo city bulder ,navucen na skylines totalno.Uvik mi je falia jaci politocki moment a jos ako ce bit micromanagmet gradjevinskih i raznih drugih dozvola mom veselju nema kraja inace sve od kalypsa imam od davna.zivi bili pa vidjeli

  • chrizash

    11.03.2016 - 21:33

    mogusr potpisat na.ovo +1

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?