HCL.HR

Uskoro stiže najava za PlayStation All-Stars Battle Royale

Zoran Žalac 23.04.2012.   •   0 komentara


Ispostavilo se kako su glasine o Sonyevoj tabačini u stilu Super Smash Brosa bile istinite – ovoga četvrtka stiže nam najava nove ekskluzivne PS3 igre borilačkog žanra.

Krajem prošle godine počele su se pojavljivati glasine o tome kako novoosnovani tim SuperBot Entertainment radi na ekskluzivnoj PS3 tabačini koja slijedi princip Nintendovog Super Smash Brosa, ali dakako – s ikonama PlayStation platforme. Iako su ta šuškanja bila dosta uvjerljiva, u slijedećih pet mjeseci ta se tema više nije spominjala. Sve do danas.

Naime, emisija Gametrailers TV za ovaj je četvrtak najavila ekskluzivno otkrivanje ekskluzivne PS3 igre. Naravno, mogla bi to biti bilo koja igra, no teško je vjerovati da je Sony ovih dana slučajno registrirao domenu playstationallstarsbattleroyale.com. Izgledno je, dakle, da će Sonyev brawler nositi naziv PlayStation All-Stars Battle Royale, a više detalja o njemu saznat ćemo kasnije ovog tjedna.

Valja napomenuti i to da je Sony za 2. svibanj obećao najavu još jedne PS3 ekskluzive, ovoga puta u režiji francuskog proizvođača. Prošlog tjedna otkriven je God of War: Ascension, a vjerujemo kako ćemo i na skorašnjem E3 sajmu dobiti još nekoliko zanimljivih najava.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?