HCL.HR

Uspješan vikend za Max Paynea

Zoran Žalac 20.10.2008.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Naš dragi depresivni Max koji nam je u gaming doveo Bullet-time, svojom filmskom verzijom ovaj vikend zaradio je 18 milijuna dolara.

Iako obično nemamo namjeru pisati o filmskim adaptacijama video-igara jer svi znamo kako prolaze filmovi po igrama i obrnuto, radi novog Max Payne filma napravit ćemo malu iznimku. Naime, naš dragi depresivni Max koji nam je u gaming doveo Bullet-time, svojom filmskom verzijom ovaj vikend zaradio je 18 milijuna dolara i tako se svrstao na prvo mjesto Box Officea. Iako su ga recenzije doslovno pokopale, Payne je u prva tri dana prikazivanja ukeširao nešto više od polovice budžeta kojim je snimljen (35 mil. $). Ne sumnjamo da bi Payneu dobra zarada mogla donijeti i nastavak, ali u takva predviđanja nećemo ulaziti. Za sada ćemo se samo pitati zašto detektiva Bravuru glumi Ludacris (!!!) i zašto se, o zašto, nitko od glumačke postave nije potrudio odigrati igru po kojoj je film i napravljen. I da, pitanja su retorička.

Komentari (3)

  • MarkaN

    21.10.2008 - 11:17

    Neugodna istina – nitko nije znao za igru prije snimanja filma 🙁

  • Zeleni

    21.10.2008 - 17:31

    kad to dolazi kod nas

  • frost135

    21.10.2008 - 19:32

    Al je činjenica da u americi ima najviše gamera, pa je to razlog zašto je film gledan, bez obzira što autori o tome nemaju poima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?