HCL.HR

Uvod u Resident Evil Revelations 2 je dobroćudno komičan

Zoran Žalac 22.12.2014.   •   2 komentara


Resident Evil Revelations 2 još nije vani, ali već sada imamo prilike vidjeti kako će započeti igra, odnosno njezina uvodna epizoda.

Resident Evil igre oduvijek su imale neku pomalo neplaniranu komičnu notu u svojim pričama, bilo da se radi o „Jill sendviču“ ili pak o humornim dosjetkama Chrisa i Jessice u Revelationsu koje su smiješne jer zapravo nisu, a trebale bi biti. Često je ta komična nota povezana s lošim dijalozima i animacijama, a tradicija će se, po svemu sudeći, nastaviti i u Resident Evil Revelationsu 2. Naime, pogledate li četverominutni uvod u igru, vjerojatno ćete poželjeti da ovakvih sekvenci unutar igre bude što manje.

No izuzmemo li bezvezne razgovore i prilično ukočenu glumu, Resident Evil: Revelations 2 obećava da će na više razina unaprijediti gameplay svog prethodnika, koji je bio i najbolji Resident još od četvorke, što nije mala stvar. U bilo kojem slučaju, igra će prvotno biti podijeljena na epizode, a prva od njih stiže 17. veljače na PC, PS3, PS4, XBO te X360 platforme.

Komentari (2)

  • buby8992

    22.12.2014 - 18:48

    Claire Redfield svakom novom igrom postaje sve ružnija.

  • PugynhoAlmeira

    24.12.2014 - 09:49

    pa zena stari jbt 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?