HCL.HR

Uzbuđeni smo oko nove igre koju će uskoro otkriti tvorac The Binding of Isaaca

Juraj Bevandić 13.05.2017.   •   1 komentara


Kreator ultra zaraznog i ogromnog The Binding of Isaaca dovršava potpuno novi projekt koji će imati sve ono što je Isaaca učinilo možda najboljom suvremenom igrom u žanru.

Binding of Isaac

The Binding of Isaac nam je na brojnim platformama kroz svoja brojna proširenja oteo stotine sati života i opet ćemo mu se vratiti jer developer Ed McMillen svako malo napuni igru novim sadržajem koji napravi on ili igrači. Takva predanost stalnom proširenju te dobre osnovne mehanike čine The Binding of Isaac možda najboljom rogue-like igrom na tržištu već godinama, a uskoro će dobiti društvo.

Na svom službenom blogu je otkrio da skupa s još jednom nezavisnim developerom Tylerom Glaielom već tri mjeseca naporno pokušava završiti tajni projekt. Kaže da su blizu završetku i da ćemo uskoro doznati o čemu se radi, ali nije htio dati nikakve naznake da ne uništi iznenađenje.

Priznaje doduše da se radi o igri koja će biti teška, čudna i otkačena, osobna te imati vrhunske kontrole, a ujedno je i najveći projekt koji je ikada napravio po pitanju levela. Znamo i da je potpuno novi IP, pa nema veze s Isaacom, ali sve što nam je otkrio zvuči kao sve ono što je učinilo The Binding of Isaac dugotrajnim draguljčićem kakav je. Jedva čekamo čuti o čemu se radi.

Komentari (1)

  • Mixa

    14.05.2017 - 20:03

    Ma, bice to kako valja. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?