HCL.HR

UŽIVO: Pratite live stream EXPerience LoL kvalifikacija

ToxarE 27.06.2013.   •   7 komentara   •   Esport


Pratite uživo prvi ESL EXPerience League of Legends kvalifikacijski turnir koji će poslati šest ekipa direktno na veliku LAN završnicu u Zagrebu!

Krenule su prve kvalifikacije za veliki ESL EXPerience League of Legends turnir o kojem smo nedavno pisali, a danas možete pratiti određene mečeve putem live streama.

Prijenos uživo imati će po jedan potencijalno najzanimljiviji meč iz svake runde danas i sutra pa do kraja kupa, a osim što će timovi koji se natječu dobiti priliku sudjelovati u bogatom LAN finalu u Zagrebu, podijeliti će se i barem dva Riot Graves skina sretnim gledateljima streamova. Biti će to stream kakav se dosad rijetko viđao na ovim prostorima s dva komentatora čije će reakcije i komentare pratiti i posebna kamera.

Svu tu akciju moći ćete pratiti danas od 20 sati na Twitch.tv kanalu hrvatskog ESL-a ili odmah ispod ovih riječi.

Inače, sljedeće kvalifikacije kreću u utorak 2. srpnja, a za prijave i više informacija o istima provjerite službenu stranicu eventa na ESL-u.

Komentari (7)

  • Black op

    27.06.2013 - 17:59

    Zasto ne organiziraju Dota 2 meceve?

  • Tipsa

    27.06.2013 - 21:57

    Tko igra Dotu 2?Igrao sam obje igrice,kaj god vi rekli,lol je jednostavno bolji

  • Tipsa

    27.06.2013 - 21:58

    Recite kaj ocete…''jadan si klinac'',''nemas pojma o cem pricas'',''prestani trollat''..lol je bolja igrica,uvjerio sam se

    • Black op

      @Tipsa, 28.06.2013 - 04:51

      Po cemu je bolji?Dotu 2 sam dosta igrao i mogu reci da je u pocetku pakao za novog igraca, ali se priviknes za par dana, za razliku od CS-a gdje barem imate priliku da dobijete minimalno 1 kill.Lol sam probao i momentalno ga obrisao, najvise mrzim igre u kojima moram kupovati stvari, ok je oruzje ali da heroje kupujem….Tu su i neke "manje" gluposti, tornjeve je pretesko unistiti ali ne cine mnogo stete na vecim levelima, jednom sam ganjao neprijatelja i ubijen sam za 3-4 sekunde, poslije kada sam ja bjezao dosao sam do 2. tornja i ubio me je a da nije izgubio pola healtha, toliko o lolu 😀

    • MrMagarac

      @Tipsa, 28.06.2013 - 22:49

      Lol je jednostavniji stoga da,vjerujem da je vama današnjim "gamerima" bolji =)

  • RikiMaro

    28.06.2013 - 01:26

    zalosno je sto lol – tako poglupljena igra se smatra e-sportom.
    A ima najveci fanbase jer je hrpa americkih 10godisnjaka igra. Pogledajte samo SC2, Dota2, CS. koliko skilla treba, za uopce doc na razinu profesionalca.

  • Tegla

    @FiXaRa, 28.06.2013 - 07:20

    molim te nemoj iznositi svoja misljenja kao cinjenice. meni je osobno dota bolja. kao prvo, izbalansirana je (i svaki argument koji mi namjeravas dati da me uvjeris kako je lol izbalansiran ne uvazavam u startu jer nije. imam ekipu koja igraju od bete pa i sami to priznaju). kao drugo, skill cap je odvratno velik. trece, bolji matchmaking i client opcenito kada smo kod toga. hm sto jos nabrojati? heroji imaju interesantne skillove, mapa je veca i bolja sa secret i side shopovima..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?